Ana sayfa Dizi Haberleri Sandık Kokusu dizisi başarılı bir sezonun ardından sezon finali yapıyor!

Sandık Kokusu dizisi başarılı bir sezonun ardından sezon finali yapıyor!

tarafından ker_def

Sandık Kokusu dizisi ortalama oranlarda elde ettiği reytingler ve geniş izleyici kitlesini etkilemesi ile dikkat çeken bir dizi oldu. Başarılı hikayesi, güçlü oyunculuk performansları ile adından söz ettiren Show TV’nin bu önemli projesi, ikinci sezonda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

26.yeni bölümü ile birlikte izleyicisine veda edecek olan dizi için senaryo grubu yaz döneminde ikinci sezonun hikayesini oluşturacak. Ekibin Ağustos ayında bir araya gelerek yeniden çekimlere başlaması ve Eylül ayında da ikinci sezonun izleyici ile buluşması bekleniyor.

    Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizisi Sandık Kokusu’nun sezon finalinden ilk tanıtım yayınlandı. Karsu’nun, çocukların velayetini almak için düzenli bir hayatının olması gerektiğini öğrendiği tanıtımda, Filiz ve Hasan’ın samimi anları dikkat çekiyor.

    Irmak’ın özenle hazırlanıp evden çıktığı sırada karşısında onu gören Kıvanç, çok etkileniyor. Karsu’nun velayet davasını kazanmak için koca arayışına Kıvanç’ın, ‘’Gel evlenelim o zaman biz seninle.’’ teklifiyle karşılık vermesi tanıtıma damgasını vuruyor.

    Bu teklife Karsu’nun ne diyeceği ve Irmak’ın nasıl tepki vereceği izleyicide büyük merak uyandırıyor.

    Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu”nun başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Levent Can ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor.

    Sandık Kokusu sezon finaliyle Çarşamba saat 20.00’de Show TV’de.