Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Necip Memili’nin Üç Kuruş dizisindeki karakteri Kılıç Hicaz ortaya çıktı!

Necip Memili’nin Üç Kuruş dizisindeki karakteri Kılıç Hicaz ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Üç Kuruş dizisinde bir süredir konuşulan Necip Memili’nin hikayeye katılacağı konusunda ilk resmi açıklama yapıldı. Daha önce seti ziyaret ederek Çukur dizisindeki eski arkadaşları ile bir araya gelen oyuncu için sürpriz olabileceği haberleri yapılmıştı. İşte o sürpriz gerçekleşti.

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Ay Yapım imzalı dizi ‘Üç Kuruş’un kadrosuna ünlü bir isim dahil oldu. Başarılı oyuncu Necip Memili hikayeye 20. bölümden itibaren sürpriz bir karakterle katılacak. Necip Memili’nin yeni karakterinin detayları ve imajı ortaya çıktı.

Necip Memili'nin Üç Kuruş dizisindeki karakteri Kılıç Hicaz ortaya çıktı! 7

Çukur dizisinde uzun sakal, saç ve bıyıkları ile hatırlanan oyuncu, Kanunsuz Topraklar isimli bu sezon yer aldığı dizide ise kısa saç, sakalsız ve bıyıksız imajıyla dikkatleri çekmişti. Oyuncu, Üç Kuruş’ta ise biraz farklı bir imaja büründü. Bıyıkları ile ilgi odağı olan Necip Memili, sürpriz bir karakter ile hikayeyi fazlasıyla değiştirecek.

Ay Yapım’ın Pazartesi akşamları Show TV’de seyirciyle buluşan dizisi ‘Üç Kuruş’un ekibine Necip Memili dahil oldu. Başarılı oyuncu, Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Efe’nin (Ekin Koç) beraber verdiği mücadeleye Baybars’ın gizemli büyük oğlu olarak hızlı bir giriş yapacak. Necip Memili’nin canlandıracağı Kılıç Hicaz karakterinin hikayede dengeleri nasıl değiştireceği şimdiden merakla bekleniyor.

Senaryosunda Damla Serim, Eset Akçilad ve Berrin Tekdemir’in imzası bulunan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki Ay Yapım imzalı ‘Üç Kuruş’ her Pazartesi Show TV’de!