Ana sayfa Sosyal Medya Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yıldızı Selahattin Paşalı festival heyecanı yarışıyor!..

Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın yıldızı Selahattin Paşalı festival heyecanı yarışıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kalp Atışı, Leke ve Babil gibi dizilerde oynayan Selahattin Paşalı, asıl çıkışını 2020 yılında Netflix’te yayınlanan Aşk 101 adlı gençlik dizisinde hayat verdiği ‘Osman Demirkan’ karakteriyle yaptı. Dizideki başarılı performansıyla izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu geniş kitleler tarafından tanındı.

Bugünlerde Netflix dizisi Pera Palas’ta Gece Yarıs’ndaki performansıyla adından söz ettiren Selahattin Paşalı yeni bir heyecan daha yaşıyor.

Oyuncunun rol aldığı Mukavemet filmi 8-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 41. İstanbul Film Festivali Ulusal Yarışma bölümünde Altın Lale En İyi Film dalında yarışıyor.

Pera Palas'ta Gece Yarısı'nın yıldızı Selahattin Paşalı festival heyecanı yarışıyor!.. 7

Yönetmenliğini ve senaristliğini Soner Caner’in, görüntü yönetmenliğini Vedat Özdemir’in üstlendiği filmde  başrolde Selahattin Paşalı’ya Ece Çeşmioğlu eşlik ediyor.

Tek plan psikolojik gerilim türündeki Mukavemet’in konusu şöyle; İlişkilerinin daha başında olan Ecem ve Rahmi, İstanbul’da bir apartmanın bodrum katında yaşar.

Onların hayatı, bir gece Ecem’in eski sevgilisi Kazım’ın kapılarına dayanmasıyla bambaşka bir hal alır. Büyük bir kıskançlığa kapılan Rahmi’nin öfkesi, pişmanlıklarla dolu bir gecenin yaşanmasına neden olur.

Bu yıl 41. kez gerçekleşecek olan İstanbul Film Festivali kapsamında 12 günde, 14 bölümde 43 ülkeden 164 yönetmenin filmleri gösterilecek