Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük ses getiren Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

Büyük ses getiren Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerini Hazal Kaya ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı, sıra dışı konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kimileri tarafından eleştirilse de dizi çoğunluk tarafından beğenildi. Şimdi Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin ikinci sezonunun yayın tarihi merak ediliyor.

Bir gazetecinin zamanda yolculuk yaparak günümüzden Cumhuriyet’in ilk yıllarına gidişini anlatan Pera Palas’ta Gece Yarısı sekiz bölüm olarak Netflix’te yayınlandı. Dizi kimileri tarafından ağır eleştirilere maruz kalsa da uluslararası camiada büyük övgü aldı.

Dizinin başrol oyuncularından Selahattin Paşalı kısa süre önce yaptığı açıklamada Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonunun çekileceği bilgisini verdi. Buna göre ikinci sezonun çekimleri yaz aylarında yapılacak. İddialara göre ikinci sezonun yayınlanması ise önümüzdeki yıl yine aynı zamanı bulacak. Yani muhtemelen mart ayında yayınlanacak.

Büyük ses getiren Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın ikinci sezonu ne zaman yayınlanacak? 7

Elif Usman’ın senaristliğini üstlendiği dizide, 1919 yılında Atatürk’e yapılacak bir suikastın önlenmesi için Esra’nın verdiği mücadele ve bu sırada başına gelenler anlatılıyor. Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın izlenmesi, Netflix’in verilerine göre 25 milyon saati geçti.

Dizi uluslararası camiada da büyük övgü aldı. ABD merkezli haber sitesi Hollywood Insider yaptığı yorumda Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın zaman yolculuğu türündeki yapımların en iyilerinden biri olduğunu yazdı. ABD’nin büyük haber sitelerinden biri olan Fansided’de yer alan bir yorumda da , dizinin sevimli karakterler ve komik tarihi gerçeklerle izleyiciye harika bir macera yaşattığı belirtilerek “2022 serisi, Türk tarihinin en önemli dönemlerinden birine derinlemesine bakıyor ve daha önce hakkında hiçbir şey bilmediğiniz insanları ve hikayeleri öne çıkarıyor. Dahası, başlığın hem kolay hem de eğlenceli bir saat olmasını sağlayan modern bir yönü var” denildi.

Diziye ev sahipliği yapan tarihi Pera Palas Oteli de ününe ün kattı. Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinin gösterime girmesinin ardından, Beyoğlu’nda bulunan otele müşteri akını oldu. Öyle ki tüm odalar rezerve edildiğinden, gelmek isteyen müşteriler geri çevrilmek zorunda kalınıyor.