Ana sayfa TV Programları Neler Oluyor Hayatta programından kanser hastası Elif Naz’a destek

Neler Oluyor Hayatta programından kanser hastası Elif Naz’a destek

tarafından ker_def

Kanal D’nin sevilen programı Neler Oluyor Hayatta’da dün (13 Mayıs) kanser hastası Elif Naz’ın hikayesi ekrana gelmişti. Sağlık Bakanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Neler Oluyor Hayatta ekibiyle iletişime geçerek, aile ile yakından ilgilendiklerini iletti.

Hayırsever vatandaşlar tarafından destek telefonları yağdı. Bugün de Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Koray Daş programa görüntülü olarak bağlandı. Elif Naz’ın hastalık sürecini anlatan Başhekim, küçük kızın bu süreçte psikolojik olarak etkilendiğini ve hastane olarak ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor Hayatta” programına Kaliforniya’dan görüntülü bağlandı.

ABD’de koronavirüs vaka ve ölü sayısının doğru verilmeyip saklandığını, COVID_19 nedeniyle 200 çocuğun hasta olduğunu ifade etti.

Okulların açılma tarihi için dikkatli karar verilmesi gerektiğinin üzerinde duran Çilingiroğlu, “Hayvandan insana virüs geçer mi?” sorusuna ise çok önemli cevaplar verdi.

Ünlü profesör, “Biliyoruz ki bu virüs zaten bir hayvandan insana bulaştı. Hapşıran tıksıran bir hayvanınız var ise ve sizin bağışıklık sisteminiz zayıfsa evcil hayvanınızı sağlık birimlerine bırakın.” diyerek önemli bir uyarıda bulundu.