Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül, Youtube kanalı sürprizi yaptı ve yeni hadsiz de kendisi oldu!

Neslihan Atagül, Youtube kanalı sürprizi yaptı ve yeni hadsiz de kendisi oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sefirin Kızı dizisinde oynarken geçirgen bağırsak sendromu yaşadığı öğrenilen ve diziden ayrılmak durumunda kalan Neslihan Atagül, yaşadığı zorlu süreci atlattı. O dönem hızlı bir şekilde kilo veren, halsiz düşen oyuncu, doktorlarının da tavsiyesi ile diziden ayrılmıştı.

Oyuncunun, uzun bir dinlenme süreci ve özel bir beslenme ile son dönemde daha da iyileştiği, yaptığı sosyal medya paylaşımlarından da görülüyor.

Eşi Kadir Doğulu’nun da büyük desteği ile eski sağlığına kavuşan oyuncunun, bir ara yeni bir dizi projesi olduğu gündeme gelmişti. Ancak Atagül, bu iddiaların doğru olmadığını belirtmişti.

Neslihan Atagül, görünen o ki bir süre daha dizilerden uzak olacak. Ancak geçtiğimiz yaz aylarında başladığı bir başka projesine yoğun bir şekilde çalışıyor.

Oyuncu, alanında uzman, yaptığı işle özgünlüğünü ortaya çıkaran, dikkat çekici işlere imza atan kişilerle röportajlar yapıyor, fotoğraflar çekiyor ve Hadsiz isimli dijital dergide yayınlıyor.

Neslihan Atagül, Hadsiz Proje isimli dergisinin Youtube kanalını da yakında açacaklarını duyurdu önce.

Neslihan Atagül, Youtube kanalı sürprizi yaptı ve yeni hadsiz de kendisi oldu! 10

Daha sonra, yeni sayının Hadsiz kişisinin de kendisi olduğunu duyuran bir başka paylaşım yaptı. Bu kez kamera önüne geçen oyuncu, ekibinin sorduğu sorulara yanıt verirken, ayrıca fotoğrafları da çekildi.

Neslihan Atagül, Youtube kanalı sürprizi yaptı ve yeni hadsiz de kendisi oldu! 11

Neslihan Atagül’ün, Hadsiz Proje’nin 12. sayısı olan Mayıs sayısındaki röportajını web sitesinden okuyabilirsiniz. Oyuncu, Hadsiz Proje’nin nasıl doğduğunu anlatırken ayrıca “Bizler de bir sürü şey öğreniyoruz. Hadsiz Proje takip edenlerinin, okuyucularının hayatlarına dokunmaya, ilham olmaya devam ederken, bir yandan da kendi bünyesindeki insanları yetkinleştiren, geliştiren bir okul haline dönüşüyor. O yüzden çok memnunum” açıklamasını yapıyor.

Neslihan Atagül, Youtube kanalı sürprizi yaptı ve yeni hadsiz de kendisi oldu! 12

Atagül, son dönemlerde en çok ne üzerine düşündüğü şeklindeki soruya, “Özellikle tek bir konu üzerine düşünmüyorum. Maalesef tek bir konuya odaklanamadığım bir dönemdeyim. Ama şu sıralar “şifa” kavramı üzerine düşünüyorum diyebilirim. Kelime anlamıyla iyi olmak, iyileşmek üzerine…” diyerek yaşadığı rahatsızlıktan bahsediyor.

Neredeyse hiç ilaç kullanmadan, sadece beslenme şeklini değiştirerek şifa bulduğunu söyleyen oyuncu, “Çünkü aslında “şifa” diye yediğim birçok şeyin yararından çok zararının olduğunu fark etmiş oldum. Özellikle buğday… Buğdayı önemsiyorum çünkü ekmek zengin-yoksul fark etmeksizin herkesin evine giren yegâne şey. İnsanların karnını doyurmak, yaşamına devam etmek için yediği şey onlara zarar veriyorsa burada oturup etraflıca düşünmek gerekir diye düşünüyorum” açıklamasını yapıyor.

Neslihan Atagül, Youtube kanalı sürprizi yaptı ve yeni hadsiz de kendisi oldu! 13