Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, ilk kez hayranlarından böyle bir şey istedi! Sebebi de Fatma dizisi!

Burcu Biricik, ilk kez hayranlarından böyle bir şey istedi! Sebebi de Fatma dizisi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burcu Biricik, Kırmızı Oda dizisinde oynadığı Boncuk karakterinin ardından, Camdaki Kız isimli dizi ile ekranlarda. Kanal D’de yayınlanan dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanıyor.

Gerçek bir hayat hikayesine dayanan dizide Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, başrolde birlikte rol aldığı Feyyaz Şerifoğlu ile Kırmızı Oda dizisinde de Can ve Boncuk olarak karşılıklı oynamıştı.

Çok çarpıcı ve her bölümüyle konuşturan bir dizinin kahramanı olarak yine oyunculuğuyla konuşturan Burcu Biricik, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkatleri çekti.

Son dönemde pek çok ünlü isim, doğum günleri yaklaşırken benzer paylaşımlar yapıyor. Burcu Biricik de o isimler gibi, kendisine hediye almak isteyenlere daha hayırlı bir iş yapmaları telkininde bulunuyor.

Burcu Biricik, ilk kez hayranlarından böyle bir şey istedi! Sebebi de Fatma dizisi! 8

Biricik, sevenlerine, yakınlarına, hayranlarına hem instagram hem de twitter adreslerinden seslendi ve normalde kimseden doğum günü hediyesi istemediğini ama bu yıl istediğini ifade ederek bunu bir bağışa dönüştürmeyi teklif etti.

Türkiye Otizm Vakfı’nı adres gösteren oyuncunun bu vakfı seçmesinin de özel bir nedeni vardı. Biricik, şu anda Netflix’te yayında olan Fatma dizisinde, otizmli bir çocuğun annesini oynamıştı.

Rolü gereği kısa bir süre de olsa otizmli çocukların ve ailelerinin hayatlarının zorluğunu gören oyuncu,  kendisine hediye almak yerine, bu vakfa bağış yapılması ricasında bulundu… “Otizmli bir evlada sahip aileleri bir nebze olsun rahatlatabilmek adına küçük büyük farketmez, bana bir hediye alır mısın?”  notuyla paylaşım yaptı oyuncu…

Burcu Biricik, ilk kez hayranlarından böyle bir şey istedi! Sebebi de Fatma dizisi! 9