Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün sabah mahmurluğu! Nesrin Cavadzade’yi çizen hayranına bravo! Özge Özder’in Sadakatsiz sevinci!

Neslihan Atagül’ün sabah mahmurluğu! Nesrin Cavadzade’yi çizen hayranına bravo! Özge Özder’in Sadakatsiz sevinci!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizileri ve instagram paylaşımlarıyla hayranlarının ilgiyle takip ettikleri 3 kadın oyuncunun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım… İlk sırada Neslihan Atagül var. Oyuncu, bilindiği gibi Sefirin Kızı dizisinden rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce ayrılmıştı.

Star TV’deki diziden ani ayrılışından sonra yaşadığı rahatsızlık nedeniyle tedavi görmeye başladı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığına yakalanan oyuncu, şimdilerde daha iyi.

Kendisini merak eden hayranları için zaman zaman paylaşımlar yaparak durumunu da gösteriyor oyuncu. Son yaptığı paylaşımda ise sabah yeni uyanıp aynanın karşısına geçtiği bir anın fotoğrafı.

Oyuncu, günün ilk pozunu vererek hayranlarını biraz da sabah mahmurluğu ile gözlerini açmaya çalışırken selamlamış ‘Günaydın’ notuyla…

Neslihan Atagül'ün sabah mahmurluğu! Nesrin Cavadzade'yi çizen hayranına bravo! Özge Özder'in Sadakatsiz sevinci! 9

Yasak Elma dizisinde oynadığı Şahika karakteri ile gündemde olan Nesrin Cavadzade ise bir hayranın çizimini paylaştı instagram sayfasından.

Kedisi ile birlikte verdiği pozu çizen hayranı, oyuncuyu neredeyse tıpatıp benzetmiş. Nesrin Cavadzade de çok beğendiği çizimi yayınlamış sayfasında.

Ona göre kedisinin çizimi de son derece başarılı olmuş… İşte o paylaşım:

Neslihan Atagül'ün sabah mahmurluğu! Nesrin Cavadzade'yi çizen hayranına bravo! Özge Özder'in Sadakatsiz sevinci! 10

Özge Özder ise Sadakatsiz dizisine dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Oyuncu, 11 Şubat’ta kızı Eva Luna’yı dünyaya getirmiş ve bir süre diziye ara vermişti.

Yaklaşık 5 haftalık ayrılığın ardından Özge Özder yeniden Sadakatsiz dizisine döndü ve dün akşam yayınlanan yeni bölümde de yer aldı.

Dizinin yapımcı firması Med Yapım’ın paylaşımını kendi sayfasından yayınlayarak döndüğünü bir kez daha müjdeledi oyuncu…

Neslihan Atagül'ün sabah mahmurluğu! Nesrin Cavadzade'yi çizen hayranına bravo! Özge Özder'in Sadakatsiz sevinci! 11