Ana sayfa Dizi Haberleri Neslihan Atagül’ün sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu, hayatı boyunca perhiz yapmak zorunda olduğunu açıkladı!

Neslihan Atagül’ün sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu, hayatı boyunca perhiz yapmak zorunda olduğunu açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, Star TV’de yayınlanan ‘Sefirin Kızı’ adlı dizide Engin Akyürek ile baş rolü paylaşıyordu. Güzel oyuncu,’ geçirgen bağırsak sendromu’ rahatsızlığı nedeniyle 2. sezon ortasında, geçtiğimiz Ocak ayında diziden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Oyuncunun rahatsızlığından dolayı ayakta durmakta zorlanması, vücut direncinin düşmesi ve zayıflaması gibi etkenler hayranlarını bir dönem çok üzmüştü. Atagül, ‘Sefirin Kızı’ndan ayrıldığından bu yana dinleniyor.

Neslihan Atagül’ün sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu, hayatı boyunca perhiz yapmak zorunda olduğunu açıkladı! 1
Meslektaşı Kadir Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Neslihan Atagül, eşi ve ‘manevi kardeşlerimiz’ dediği iki gençle Nişantaşı’nda ‘kültür turu’ yaparken basın mensuplarınca görüntülendi. Güzel oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu gözlenirken, Atagül, basın mensuplarının sağlığı hakkındaki sorularını da yanıtladı. Milliyet Cadde’de yer alan habere göre; Neslihan Atagül, sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayatı boyunca perhiz yapması gerektiğini söyleyerek, “Çok daha iyiyim düzene giriyorum, hayatım boyunca perhizime dikkat etmem gerek. Kendimi daha yeni toparladığım için yavaş yavaş sporu da hayatıma alacağım. Çok yormuyorum kendimi” açıklamasını yaptı.

Neslihan Atagül’ün sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu, hayatı boyunca perhiz yapmak zorunda olduğunu açıkladı! 2
Neslihan Atagül setlere ne zaman döneceği sorusuna ise, “Ben dinleniyorum, bilmiyorum ki şimdi ne söylesem? Uzak kalmak değil, dinleniyorum ciddi bir şey yaşadım onun tam olarak geçmesini bekliyorum” yanıtını verdi.