Ana sayfa Sosyal Medya Neslihan Atagül’ün setlere dönmesini beklemeyin, mesaj çok net!

Neslihan Atagül’ün setlere dönmesini beklemeyin, mesaj çok net!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Neslihan Atagül ile kocası Kadir Doğulu, keyifli bir gün geçirdi. Yanlarındaki iki çocuk ile kameralar tarafından görüntülenen ikili, sorulara da yanıt verdi.

Sefirin Kızı isimli diziden bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle ayrılan Atagül, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Oyuncu, “Çok daha iyiyim. Düzene giriyor gibi, perhizime dikkat ediyorum. Artık dikkat etmem gerekiyor, hayatım boyunca” diye konuştu.

Kendisini daha yeni toparlamaya başladığını ifade eden oyuncu, yavaş yavaş sporu da hayatına sokmaya çalıştığını söyledi. Son 2 aydır düzelme sürecinde olduğunu belirten oyuncu, kendisin yormamaya özen gösterdiğini de anlattı.

Setlere dönme konusunda henüz bir isteği olmayan oyuncu, dinlenmekte olduğunu ve hayatından memnun olduğunu dile getirdi.

Neslihan Atagül, “Ciddi bir şey yaşadım, onun tam olarak geçmesini bekliyorum” dedi. Setlere dönmek gibi bir niyeti olmayan oyuncu bu nedenle hayranlarını üzdü.

Ancak Atagül’ün sağlık durumunun iyiye gitmesi ve her geçen gün daha da kendini toparladığının görülmesi takipçilerini memnun eden bir gelişme oldu. Ünlü oyuncunun bir süre daha setlere dönmeyeceği de sözlerinden anlaşılıyor.

Spor yapmak için bile kendisini yormak istemeyen ve sağlığının setlere dönünce bozulacağını bilen Neslihan Atagül, bir süre daha ekranda olmayacağını da anlatmış oldu.