Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gaddar dizisinin Oya’sı Neslihan Yeldan, yeni projesinde 14 farklı kadını canlandırıyor!

Gaddar dizisinin Oya’sı Neslihan Yeldan, yeni projesinde 14 farklı kadını canlandırıyor!

tarafından ker_def

Son dönemin iddialı projelerinden ‘Gaddar’ dizisinde ‘Oya’ karakteriyle ekranlarda olan deneyimli oyuncu Neslihan Yeldan, 12 Mart’ta Zorlu PSM %100 Stüdyo’da sahnelenecek olan ‘No Name’ ile seyirciyle buluşacak.

Hem konser hem tiyatro hem kabare tadında bir oyunculuk ve şarkı şöleni sunan etkinliğin projesi Ferit Koen’e ait olup yönetmenliğini Yeşim Özsoy, müzik direktörlüğünü Ceyda Pirali, uygulayıcı yapımcılığını Berna Özbilen (Bravo Danışmanlık) üstlenirken, koreografisini Tuğçe Ulugün Tuna yapıyor.

Neslihan Yeldan ‘No Name’de 14 Farklı Kadın’ı Canlandırıyor

Gerçek hikayelere dayalı ‘No Name’ adlı gösteride bir şarkıcı (Cenk Rofe) neden ünlü olamadığını kendi hayat hikayesi ve hayatındaki kadınlar yoluyla seyirciye sunuyor. Şarkılar ve hikayelerle dolu şarkıcının çocukluğundan günümüze hayatında yer alan 14 farklı kadını Neslihan Yeldan canlandırıyor.

Şarkıcının ilk aşık olduğu mahalledeki gönülleri hoplatan Gönül Abla’dan, evin çalışanı Keder ablaya, anneannesi Fortune Hanım ve annesi Roza’dan okulda karşılaştığı öğretmenlere, söz verip ortadan kaybolan Beyaz Melek lakaplı yapımcıdan, gerçek aşkına kadar farklı karakterlerin hikayelerini dinlerken Cenk Rofe de aryalardan Türk Sanat Müziği’ne, 80’ler 90’lar Türk Pop’undan türkülere çok geniş bir yelpazede hikayelere eşlik ediyor.