Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, Netflix dizisinde çam devirdi! Yasak Elma’daki rolünü Eda Ece ve Şevval Sam kurtardı!

Nesrin Cavadzade, Netflix dizisinde çam devirdi! Yasak Elma’daki rolünü Eda Ece ve Şevval Sam kurtardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Nesrin Cavadzade’nin o sözlerine Yasak Elma yapımcısı Fatih Aksoy’un öfkelenmesi kadar doğal bir şey olamaz! Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide Nesrin Cavadzade, aslında kendisini canlandırıyordu ve Yasak Elma dizisine de bir atıf yapılmıştı. Bir Başkadır’da Cavadzade’nin canlandırdığı karakterin ağzından çıkan sözler ise herkesin dikkatini çekmişti. Aslında oyuncu, bir başka diziden Yasak Elma’ya resmen ayar vermişti.

“Ay fotoğraf istiyorlar, sarılmak istiyorlar, öpmek istiyorlar. Totale iş yaptım mı böyle oluyor işte. Dijitale düzgün bir iş gelmedi ki” deyip de bir de küfür edince bu sahne en çok da Fatih Aksoy’u sinirlendirdi. Aslında Nesrin Cavadzade, bu sözlerle Yasak Elma dizisini fena halde eleştirmiş oldu. Fatih Aksoy’un bir ticari proje olan ve birçok kişinin de ekmek yediği diziye yönelik böyle bir durumu kabul etmesini kim bekleyebilir ki?

TV100 Magazin Hattı’ndaki habere göre bu sahneden sonra neler olmuş neler? Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisinden gönderilmesi bile gündeme gelmiş. Ancak ünlü oyuncuyu kurtaran kişilerin yakın arkadaşları Eda Ece ile Şevval Sam olduğu da ortaya çıktı.

Fatih Aksoy, bir dizi sahnesi bile olsa Nesrin Cavadzade’nin gerçek ile birebir bu kadar güçlü bir eleştiriyi yapmasına öfkelenmesi hiç de yanlış bir durum değil… Sonuçta ortada ticari bir iş var ve Medyapım’ın patronu işinin bu şekilde bir oyuncusu tarafından hem de gerçekçi bir şekilde eleştirilmesinden rahatsız olabilir.

Araya rol arkadaşları Eda Ece ve Şevval Sam girmese belki de ünlü oyuncunun Yasak Elma dizisindeki macerası son bulacaktı.

Şahika karakterini de başarıyla canlandıran oyuncu, senaryonun gidişatı da göz önünde bulundurularak şimdilik dizide kaldı. Ama Yasak Elma 5. sezona yürür ise yerini koruyabilir mi, işte bu soru işareti olacaktır.