Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, takipten çıkan Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak için ne söyledi?

Demet Özdemir, takipten çıkan Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak için ne söyledi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç aşkının ortaya çıkmasının ardından iki ünlü isim de bunu reddetmeyi bırakmış ve birlikte olduklarını çeşitli şekillerle açıklamıştı. Oğuzhan Koç, instagram hesabından mesaj paylaşarak aşk iddiasını kabul ederken, Demet Özdemir de röportajında bu durumu kabullenmişti.

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aşkın nasıl gittiği konusunda da detaylar gelmeye başladı. Önceki gün setten çıkan ve biraz da rahatsızlık yaşadığını söyleyen Demet Özdemir, yeni aşkıyla ilgili sorularla karşılaştı.

tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Zeynep karakterine hayat veren oyuncu, “Hayırlı olsun diyebiliriz tabii ki” diyerek aşkı bir kez daha kabullendi. Demet Özdemir, fazla konuşmak istemedi ve “Biz birazcık soğuk yedik sette, o yüzden çok halsizim. Başka bir gün söz veriyorum, ekstra bir şey söylemeyeyim” diye konuştu.

Yakın arkadaşları Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak bu aşkın ortaya çıkmasından sonra Demet Özdemir’i sosyal medyadan takipten çıkmıştı. Bu konuda da ünlü oyuncunun ne söyleyeceği merak ediliyordu. Hem Tanrısevsin’in hem de Koçak’ın Oğuzhan Koç ile uzun süre birliktelikleri olmuştu ve bu aşk ortaya çıkınca da ilk tepkileri, Demet Özdemir’i instagram’dan takip etmeyi bırakmak oldu.

Muhabir, Özdemir’e direkt bu konuyu sordu. “Hiç onlardan haberim yok” diyen oyuncu, Yağmur Tanrısevsin ile Zeynep Koçak ile yakın arkadaş olup olmadığı şeklindeki soruya da cevap vermek istemedi.

Demet Özdemir, “Zaten çok yeni bir şey, onlara da çok hak veriyorum. Çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok yorgunum. İlla ki yakın zamanda el ele görürsünüz” ifadelerini kullandı.