Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde Bahar’ın haliyle fena dalgasını geçti!

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde Bahar’ın haliyle fena dalgasını geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz sezon Yasak Elma dizisinden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Sette yaşanan bir tartışmanın ardından çekimleri bırakıp gittiği ve telefonunu kapattığı için de kimsenin ulaşamaması üzerine dizinin senaryosundan çıkarıldığı konuşulmuştu.

Bu konuda hiç bir şekilde konuşmayan ve yeni sürprizlerle tekrar hayranlarıyla buluşacağı sözünü veren oyuncu, bu sezon başında ise Show TV’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş’ta ortaya çıktı.

Başarılı oyunculuğu ile rol aldığı her yapımda konuşturan oyuncu, bu kez Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Roman karakter Kartal ile evlenen Bahar rolünde.

Bir mafya babasının kızı olan Bahar’ın babasına karşı gelmek için hiç tanımadığı Kartal ile evlenmesi, dizinin güzel sürprizlerinden birisi oldu. Zira, izleyicinin iki haftadır merakla beklediği o dillere destan Roman düğünlerinden birini izlemek ekran başındaki herkes için büyük bir keyifti.

Romanlar’ın düğünlerini son derece şatafatlı bir şekilde yaptığı bilinmekte. Rengarenk ve abartılı kıyafetleri ve çalgı çengileriyle meşhur düğünlerden birisi de Show TV’nin Üç Kuruş dizisinde canlandırıldı.

Nesrin Cavadzade, dizideki karakteri Bahar’ın, bir Roman gelini olarak giydiği kıyafetler ve abartılı halini, sosyal medyadan yayınladığı fotoğraflarıyla dizinin yayınından önce ortaya koydu.

Her ne kadar dizide Bahar’ın şaşkınlığı yüzüne yansısa da dizinin bu sahnelerinde içten içe oyuncunun çok eğlendiği de bu paylaşımlarına yansımakta.

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde Bahar'ın haliyle fena dalgasını geçti! 8

Nesrin Cavadzade, instagram hesabından Bahar’ın şaşkın ve tuhaf bakışlarının fotoğraflarını paylaşarak “Şak şıka şak şuka şak şuka şaka da şukaaa” notunu düşmesi de takipçilerini güldürdü…

Oyuncu, bir başka fotoğrafına da Çakal’ın Mahvettim isimli şarkısını koyarak durumla dalgasını da geçmiş…

Nesrin Cavadzade, Üç Kuruş dizisinde Bahar'ın haliyle fena dalgasını geçti! 9