Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma meğer finalden dönmüş! İşin iç yüzünü Şevval Sam açıkladı!

Yasak Elma meğer finalden dönmüş! İşin iç yüzünü Şevval Sam açıkladı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4 sezondur Pazartesi akşamları ekrana gelen, absürt ve entrikalı sahneleriyle izleyenlerin sevdiği bir dizi olan Yasak Elma dizisinin 5. sezonda da devam edeceği bir süre önce ortaya çıkmıştı. Dizideki ironik gelişmeler, hikayedeki ani değişiklikler ve bir andan ‘olmaz’ denileni olduran senaryosu ile Yasak Elma, izleyiciyi her bölümde şaşırtmayı başarıyor.

Ekranın bu tutmuş, sevilen dizisini Fox Tv’nin de yapımcının da devam ettirmek kararı açıklandı. Sezon finali çekimleri de tamamlanmak üzere. Oyuncular ve tüm ekip, geçtiğimiz yaz Temmuz ayından beri çalışıyor ve uzun bir tatili hakettiler.

Eylül ayında yeniden 5. sezonuyla ekranlara gelecek olan dizide Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, diziyle ilgili bir durumu ilk kez açıkladı! Aslında dizinin 4. sezonda bitirilmesinin düşünüldüğü fakat izleyicilerden gelen yoğun istekler üzerine devam kararı alındığını anlattı.

Fakat devam etmek için de erken sezon finali ve geç başlamaları koşulunu sunduklarını da ifade etti oyuncu. Şevval Sam, tv100’de yayınlanan röportajında konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Yasak Elma meğer finalden dönmüş! İşin iç yüzünü Şevval Sam açıkladı! 7

“Aslında biz bitirmeyi planlıyorduk. Hepimiz baya yorulmuştuk fakat o kadar çok tweet atıldı, talep geldi ki 5. sezon devam etsin diye. Sevilmiş bir iş bu, peki dedik biz de devam edelim ama tatile çok ihtiyacımız vardı. Biraz erken bitirip biraz geç başlayabilirsek, o zaman yaparız dedik. Öyle olacak…”

Ekranda pek çok dizinin 13 bölüm bile tutunmakta zorlandığı bir dönemde 4 sezonu deviren ve şu ana kadar 109 bölümü yayınlanan dizinin başarısı da ortada.

Şevval Sam, bu başarının altında, dramatik dizilerin yanında nefes alma ihtiyacı hisseden izleyicinin ilgisine bağlayarak “Bir Yasak Elma nosyonu ortaya çıktı. kendisini ironik bir biçimde icabında eleştiren, kendisiyle eğlenen bir iş haline dönüştü. İnsanlar herhalde dramatik şeyler de tüketiyorlar ama arada bir de nefes alma ihtiyaçları oluyor. Sanıyorum Yasak Elma bunu sağlıyor izleyiciye” diye konuştu.

Oyuncunun röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…