Ana sayfa Sosyal Medya Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu?

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Dijital yayın platformu Netflix, Türkiye’de yayın hayatına başlamasının 6. yılı şerefine bir gece düzenledi!

Ünlü isimlerin akın ettiği geceye, Beren Saat’ten Serenay Sarıkaya’ya, Bensu Soral’dan Burçin Terzioğlu’na kadar ekran dünyasının birçok yıldız ismi  katıldı!

Adeta ünlüler geçidine dönen Netflix gecesi’nde ekranların güzel kadın oyuncuları da kıyafet tercihleriyle çok konuşuldu.

Geceye Özgür Masur imzalı bir kıyafetle katılan oyuncu Serenay Sarıkaya, marka elçisi olduğu Bvlgari takıları ile kombinlediği parıltılı ve yırtmaçlı mini eteği ile göz kamaştırdı.

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu? 12

Kadir Doğulu’ ve Neslihan Atagül çifti davete el ele geldi. Atagül’de gecede Özgür Masur imzalı bir elbise giymeyi tercih etti.

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu? 13

Yeni sezonda TV8 ekranlarında yayınlanan Tuzak dizisinde başrolde yer alan Bensu Soral’da geceye katılan isimler arasındaydı. Soral, parlak ceket ve çizme ile kombinlediği uzun şort pantolonuyla dikkatleri üzerine çekti.

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu? 14

Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olan güzel oyuncu Seda Bakan’da siyah, bir kısmı mini elbise tercihiyle kısa sürede eski  formuna kavuştuğunu gözler önüne serdi.

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu? 15

Şimdilerde,  Cem Yılmaz’ın yeni filmi Ayzek ile Bir Gece’nin setinde olan oyuncu Ahsen Eroğlu’da derin yırtmaçlı, beyaz iri fiyonk detaylı, siyah ince askılı mini elbisesiyle geceye katıldı.

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu? 16

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Burçin Terzioğlu geceye, tek omuzunu açıkta bırakan, mavi tonlarında, saten Tuvana Büyükçınar imzalı bir elbise ile katıldı. Terzioğlu, instagram hesabından yaptığı paylaşıma; “Biraz eğlenmiş olabilirim” notunu düştü.

Netflix gecesinde şıklık yarışının kazananı kim oldu? 17