Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinde Güzide’nin Ozan’a tavrına izleyici bile şaşırdı!

Aldatmak dizisinde Güzide’nin Ozan’a tavrına izleyici bile şaşırdı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Atv’de Perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi, özellikle oyunculuklarıyla çok konuşulan bir dizi. Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu gibi usta isimlerin yanı sıra, dizinin genç oyuncuları da beğeniyle izleniyor. Yusuf Çim’in Ozan karakterine hayat verdiği dizide, Güzide ve oğlu arasında geçen sahne, izleyenleri hem şaşırttı hem de mutlu etti.

Çalıştığı iş yerinde proje müdürü olmayı beklerken haketmediği halde bir başkasına görev verilmesini hazmedemeyen Ozan, işten ayrıldığını annesine söylememişti. Güzide, oğlunun proje müdürü olarak hala çalıştığını zannederken, aslında işten ayrıldığını ve uzun süredir kendisine yalan söylediğini öğrenince hemen oğluna gitti.

Ayrılmak üzere olduğu eşi Tarık ve onun birlikte olduğu Yeşim tarafından zorlu günler yaşatılan Güzide, kızı Oylum’un da babasının yanında durması ile şok geçirmişti. Güzide, bir başka şoku da oğlu Ozan’la ilgili yaşadı.

Dizinin bu hafta ekrana gelen 7. bölümünde, anne oğulun sahnesi, izleyenlerin gözlerini yaşartırken, Güzide karakterinin daha da çok sevilmesini sağlayan bir sahne oldu aynı zamanda. Ozan’a nasıl bir tepki vereceği merak edilirken Güzide, oğlunu şefkatle sararak asıl hatasını ona anlatmaya çalıştı.

Aldatmak dizisinde Güzide'nin Ozan'a tavrına izleyici bile şaşırdı! 7

Ozan, annesinin işten ayrıldığını öğrenmesiyle üzüntü yaşarken, kendisine hep sebat etmesi gerektiği sözlerinde haklı olduğunu söyledi. Güzide ise “Beni hiç anlamamışsınız. Hiç anlatamamışım kendimi size” diyerek çocukken ikisine de “Kimsenin hakkını yemeyin, kimseye de hakkınızı yedirmeyin” dediğini hatırlattı. Güzide, “Demek ki hakkının yenildiğine inanmışsın, o yüzden istifa etmişsin. Bana asıl takıldığım ne biliyor musun, anne ben proje müdürü olmak istiyordum benim hakkımı yediler deseydin, hemen istifa et derdim” sözleriyle Ozan’ı çok şaşırttı.

Ozan annesinin işten ayrıldığına çok kızacağını sandığı annesini, asıl yalan söyleyerek kırdığını anladı. Güzide, Proje müdürü olduğu yalanını söylemesini oğluna yakıştıramadığını anlatırken anne oğul arasındaki bu sahneyle dizideki bir sır daha ortaya çıkmış oldu. Güzide, olgun ve anlayışlı tavırlarıyla izleyicilerden bir kez daha övgü dolu yorumlar aldı.

Oğlunu aynı zamanda yüreklendiren Güzide’nin “Senin zehir gibi bir zekan var. Artık şunu herkese kanıtla. Sen istediğin şirkete girebilirsin” yaklaşımı da takdir topladı. Vahide Perçin ve Yusuf Çim, anne oğul rolüyle ekranda büyük beğeni topluyorlar. Usta oyuncu ile Yusuf Çim’in karşılıklı sahnedeki performansı da ayrıca beğenildi.

İşte 7. bölümde izleyenlerin çok beğendiği o anne oğul sahnesi…