Ana sayfa Dizi Haberleri Darmaduman dizisi reytinglerine bakanlar, harcanan Mahkum dizisine üzülüyor!

Darmaduman dizisi reytinglerine bakanlar, harcanan Mahkum dizisine üzülüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ne Mert Yazıcıoğlu ne Hafsanur Sancaktutan! Darmaduman dizisinin reytingleri darmaduman bir görüntü çiziyor! Fox TV ekranlarında perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Darmaduman dizisinin elde ettiği reytinglere bakıldığı zaman, hem hikaye hem de oyuncu kadrosu ile uyuşmayan bir görüntü ortaya çıkıyor.

Darmaduman dizisi ikinci bölümü ile 3 Kasım Perşembe akşamı ekrana büyük umutlarla geldi. Ancak reyting sıçraması beklenirken, dizi yine çok düşük oranlar elde ederek herkesi şaşırttı. Beverly Hills isimli Amerikan gençlik dizisinin yerli versiyonu olarak ortaya çıkan Darmaduman’ın oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman çok başarılı bir proje olmasının tahmin edildiğini söylemek gerekiyor. Ancak bu tahminler yerini bulmadı.

Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan, Aytaç Şaşmaz, Aslıhan Malbora gibi genç ve başarılı isimler bu proje için buluştu. Ayrıca Necip Memili, Nur Fettahoğlu, Meral Çetinkaya ve Metin Coşkun gibi oldukça tecrübeli isimler de diziye katkı sunuyor.

Gençlerin aralarında yaşanan arkadaşlığı, aşkı keşfetme yolculuğunu ve kendilerini bulma hikayesini anlatan Darmaduman dizisi, yoğun bir tanıtım süreci sonunda büyük beklentilerle yayına girmişti.

Darmaduman dizisi reytinglerine bakanlar, harcanan Mahkum dizisine üzülüyor! 8

İlk bölümünde reytingler bir hayli düşük gelince bir şanssızlık olarak değerlendirilse de, ikinci bölümde yine düşük oranlar elde edilmiş olması, dizinin tutma ihtimalinin düştüğünü gösteriyor.

Fox TV’nin büyük bir iddia ile yayına aldığı Darmaduman, bu iddianın karşılığı olan reytingleri alamıyor. İzleyiciler perşembe rekabetinde yeni diziye çok ilgi göstermedi.

İkinci bölüm reytinglerinde hiçbir kategoride ilk 10 program arasına giremeyen dizi ne yazık ki büyük sıkıntı içine düştü. . Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında on dördüncü olabilen dizi, AB grubunu ise on üçüncü olarak tamamladı.

Ortalamanın çok altında gerçekleşen reyting oranları ile dizinin Fox TV’nin beklentilerini karşılamadığı ve erken final ihtimalinin de belirmekte olduğunu söylemek gerekiyor.

Bu kadar yüksek bütçeli bir projenin düşük reytingler ile hem de Fox TV gibi sabırsız bir kanalda yayında kalması çok da mümkün gözükmüyor. Darmaduman dizisi için ikinci bölüm reytingleri morallerin bir hayli bozulmasına neden oldu.

Darmaduman dizisi reytinglerine bakanlar, harcanan Mahkum dizisine üzülüyor! 9

Dizi hayranları, “Mahkum dizisini harcamaya değmez” diye daha önceden Fox TV’yi uyarmıştı. Sosyal medyada bu yönde yorumlar yapan izleyiciler, Darmaduman dizisinin Mahkum’un etkisini bile yaratamayacağı görüşünü sürdürüyor.

Mahkum dizisi düşük reytingleri nedeniyle 31. bölümü ile geçtiğimiz hafta final yaptı. Ancak Mahkum’un sadık izleyici kitlesi kadar bile Darmaduman dizisinin güçlü bir kitle oluşturması pek de olası gözükmemeye başladı.