Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Netflix’in Andropoz dizisinde bomba isimler buluştu!

Netflix’in Andropoz dizisinde bomba isimler buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Taylan Biraderler’in çekimlerine başladığı Andropoz isimli yeni dijital dizi projesi önümüzdeki dönemde çok konuşulacak.6 bölümlük olarak planlanan dizinin çekimleri için şu anda ekipler Marmaris’te bulunuyor.

Savaşçı dizisinde 6 bölümlük rolünü tamamlayan ve ekipten ayrılan Tamer Karadağlı’nın da Marmaris’e gitmesi ile birlikte çekimler devam ediyor. Andropoz isimli dizinin hikayesi Engin Günaydın’a ait… Günaydın dizinin de başrolünde bulunuyor.

Derya Karadaş ve Gülçin Santırcıoğlu gibi iki güçlü kadın oyuncunun da yerini aldığı Andropoz isimli dizi projesi yakında Netflix platformunda izleyicisi ile buluşacak.

Bir ailenin başından geçen ilginç olayları konu alan Andropoz isimli dizide 14 yaşındaki genç bir yetenek de var. Bizim Hikaye isimli dizide çok sevilen Kiraz karakterini zeynep Selimoğlu canlandırmıştı. Sıla karakteri ile oyuncuyu Andropoz isimli dizide de izleyeceksiniz.

Andropoz hem Engin Günaydın projesi olması hem Taylan Biraderler gibi usta yönetmenlere sahip olması hem de çok etkileyici oyunculuk performansları ortaya koyan isimlerin kadroda yer alması ile çok dikkat çeken bir dizi olacak.