Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nilperi Şahinkaya korona paniği yaşıyor ama sokağa da çıkıyor!

Nilperi Şahinkaya korona paniği yaşıyor ama sokağa da çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında ertelenen Yeni Hayat dizisine başlayan Nilperi Şahinkaya, aynı zamanda BluTV’de ise Kerem Bürsin ile birlikte Aynen Aynen dizisinde yer alıyor.

Instagram hesabından ev hallerini paylaşan ve takipçilerine evde kalmaları mesajı veren Nilperi Şahinkaya, Bebek parkında kameralara yakalanmıştı. Oyuncu, herkesin panik halinde olduğunu belirtti ve neden dışarıya çıktığını da anlattı.

Şahinkaya, “Ben de bir yürüyüşe çıktım. Herkesle aramda 2 metre bırakıp yürüyorum. Sonra da eve döneceğim. Bütün günüm evimde geçiyor. Evde; film, dizi, kitap, spor, yoga zaten gün öyle geçiyor” diye konuştu.

Bu süreçte ailesi ile görüntülü konuşarak hasret giderdiğini anlatan oyuncu, kaotik bir dönemden geçtiğimizi belirtti ve “Ne olacak hiçbirimiz bilmiyoruz.Ne kadar sürecek bilmiyoruz. Akşamları televziyon haber kanalları açılıyor, gece 1’lere kadar sürüyor. Allah’ım öksürüyor muyum, bir şey var mı falan… Hepimiz bir panik haldeyiz. İster istemez” dedi.

Dinlenme açısından güzel olduğu ifadesini de kullanan oyuncu, evinde yemek ve temizliği de kendisinin yaptığını anlattı.