Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya sen ne yaptın! Bir gıcık karakter de Yeni Hayat dizisinde

Nilperi Şahinkaya sen ne yaptın! Bir gıcık karakter de Yeni Hayat dizisinde

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları için yeni gıcık karakter artık Yeni Hayat dizisindeki Nevin… Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Nevin karakterinin hem suçlu hem de güçlü halleri izleyicileri fena halde çileden çıkartıyor.

Farklı dizilerde rahatsızlık veren karakterler var. Mesela Sefirin Kızı dizisinde Tülin Yazgan’ın canlandırdığı Menekşe böyle bir karakter. Yeni Hayat dizisinde de artık Nevin, gıcık olunan karakterler arasına katıldı. Yakında ünlü oyuncuya saçma saçma sosyal medya mesajları gelirse şaşırmayın.

İzleyiciler dizi ile gerçek hayatı karıştırıp Nilperi Şahinkaya’ya rahatsız edici mesajlar atabilir. Elbette ki, Nevin karakterinden izleyicilerin bu kadar gıcık olmaya başlamasında ünlü oyuncunun başarılı performansı da var. Nevin hakkında sosyal medyada eleştiri dalgası başladı bile…

“Nevin yaptığı saçmalıklarla iğrendirecek Adem’i kendinden… Gurursuz kadın” diye yorum bırakanlar bir yana, “Nevin sen de hem suçlusun hem de Yasemin’i bildiğin ateşe atıyorsun” diye yazanlar bir başka yanda….

Nilperi Şahinkaya sen ne yaptın! Bir gıcık karakter de Yeni Hayat dizisinde 8

Tabii ki farklı düşünenler de var. Sonuçta bu bir dizi ama iki evli insanın birbirlerine aşık olduğu bir senaryoyu ahlaksızlık olarak görenler de yorumlarıyla bu duruma tepki gösteriyor. Bir izleyici, can alıcı bir soru soruyor: “Mutsuz evliliği olan başkasını sevebilir bu mu yani…Üstelik Yasemin evli bir adama mı aşık? İğrenç bir durum. Toplum işte böyle bozuldu. İkisi de ayrı olur o normal, ama herkes kendine göre mutsuz, o zaman aldatan herkes haklı mı?”

Nilperi Şahinkaya sen ne yaptın! Bir gıcık karakter de Yeni Hayat dizisinde 9

Yeni Hayat dizisinde heyecan git gide artıyor… İzleyicinin ilgisinin artması reytinglerin de yükselmesini sağlayacaktır. Bu da dizinin devam etmesi için en önemli motivasyon kaynaklarından birisi…

“İspiyoncu Nevin” yakıştırması başladı ve Nilperi Şahinkaya’nın sahneleri artık daha da çok ilgi görüyor. Yeni Hayat dizisinde en çok da Nevin – Yasemin – Adem üçgeninde neler yaşanacağı merak ediliyor.