Ana sayfa Dizi Fragmanları Yeni Hayat dizisinde o mesaj, izleyiciye ‘ohh’ çektirdi!

Yeni Hayat dizisinde o mesaj, izleyiciye ‘ohh’ çektirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com // Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Yeni Hayat dizisi, ilk 7 bölümüyle dikkat çekem yapımlardan birisi oldu. Ancak reytingler iyi gelmedi… Kanal D’nin 8.bölüm itibariyle yayından kaldıracağına yönelik karar alması izleyicileri çok üzmüştü. Sonra bir miktar reytinglerde toparlanan dizi için kanalın bir şans daha verdiği söylendi.

Yeni Hayat dizisi hayranları en çok da 8. bölümü merak ediyordu. Sürpriz bir final olur muydu? Dizinin 8. bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Fragmanda “yeni bölüm” detayını gören izleyiciler bir ‘ohhh’ çekti. Zira final olma ihtimali de vardı ve şimdilik böyle bir durumun olmadığı da anlaşıldı.

Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Nilperi Şahinkaya ve Tayanç Ayaydın’ın başrollerinde yer aldığı dizi yine heyecanlı hikayesiyle hayranları ile buluşmasını sürdürüyor. 22 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde Nevin, Timur’a Yasemin ve Adem arasındakileri açıklıyor!

Nevin Timur’a gidip Adem ve Yasemin’in arasında bir ilişki olduğunu söylüyor. Bunu duyan Timur ise hain planlarını devreye sokuyor. Malvarlığını boşanmadan önce Yasemin’in üzerine geçirmek isteyen Timur’un planı nasıl işleyecek?

Yeni bölüm bir hayli heyecanlı. İzleyicilerin en çok istediği Adem ve Yasemin sahnelerinin artmasıydı. Yeni gelişmeler buna da işaret ediyor. Nevin ise yaptıkları ile artık Adem’in gözünden düşecektir. İşte 8. bölümden ilk fragman: