Ana sayfa Dizi Haberleri Nilperi Şahinkaya’nın ağzı kokuyordu! Kerem Bürsin’den olay sözler!

Nilperi Şahinkaya’nın ağzı kokuyordu! Kerem Bürsin’den olay sözler!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk ve sonrasında da ayrılıkları ile geçtiğimiz aylarda çok konuşulmuştu.

Geçtiğimiz sezon Muhteşem İkili dizisinde rol alan oyuncu, yeni sezonda ise henüz bir projede gözükmedi.

Youtube’da yayınlanan, Zeynep Ocak’ın sunduğu ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına konuşan Kerem Bürsin, yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Güneşi Beklerken dizisindeki partneri Hande Doğandemir ile öpüşme sahnesinden bahseden Bürsin, “Güneşi Beklerken’ dizisinde her saniye öpüşme sahnesi çekiyordum. Başrolü paylaştığım Hande Doğandemir’le öpüşmemizi pek hatırlamıyorum ama ağzı kokmuyordu” diye konuştu.

Kerem Bürsin, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin ilk vampir dizisi olarak ifade edilen Yaşamayanlar’daki partneri Nilperi Şahinkaya’ya ise adeta laf attı.

Bürsin, “Yaşamayanlar’daki partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu” açıklamasıyla çok güldürdü.

Aldatma konusunda katı birisi olduğuna vurgu yapan oyuncu, “Hiç aldatmadım. Sadece başkasından etkilenince sevgilimden ayrıldım” dedi.

Hayatına yönelik çeşitli bilgiler sunan, ilk aşklarından bahseden, içki içtiği zaman soyunmaya başladığını itiraf eden Kerem Bürsin’in keyifli röportajını videoda bulabilirsiniz: