Ana sayfa Sosyal Medya Nilperi Şahinkaya’ya hırsız şoku! Festival için gittiği Cannes’da pasaportunu ve eşyalarını çaldılar!

Nilperi Şahinkaya’ya hırsız şoku! Festival için gittiği Cannes’da pasaportunu ve eşyalarını çaldılar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı oyuncularından birisi olan Nilperi Şahinkaya, son günlerde Cem Yılmaz’ın Netflix için çekilen Erşan Kuneri dizisiyle gündemde. Oyuncu, başarılı performansı ile dizinin beğenilen isimleri arasında yer almakta. Şahinkaya, bir süredir Cannes’da bulunuyor. Verdiği bazı pozlarla da magazinin gündemine gelmişti.

Cannes Film Festivali için Fransa’ya giden oyuncu, sosyal medyadan takipçileri için paylaşımlar yapıyor. Kıyafetleri ile konuşulan Nilperi Şahinkaya, özellikle Cannes’da dikkat çeken bikinisi ile verdiği pozla da magazinin gündemine gelmişti.

Nilperi Şahinkaya, Çarşamba akşamı ise yayınladığı bir video ile herkesi şaşırttı. Oyuncu, bir etkinlik için ayrıldığı oteldeki odasına hırsız girdiğini ve çalınan eşyaları arasında pasaportu ile nüfus cüzdanının bulunduğu çantanın da çalındığını belirtti.

Nilperi Şahinkaya'ya hırsız şoku! Festival için gittiği Cannes'da pasaportunu ve eşyalarını çaldılar! 8

Bu tür olayların festival sırasında sıklıkla yaşandığını vurgulayan Nilperi Şahinkaya, olaydan sonra Fransız polisinin geldiğini, çok ilgilendiklerini anlattı. Türkiye’ye dönmesi için konsolosluğa giderek geçici bir pasaport alması ve bazı belgeler verilmesi gerektiğini söyledi.

Nilperi Şahinkaya'ya hırsız şoku! Festival için gittiği Cannes'da pasaportunu ve eşyalarını çaldılar! 9

Şahinkaya, bu üzücü olayın ardından Türk konsolosluğuna giderek geçici bir pasaport çıkarttığını da sonraki paylaşımında yayınladı. Oyuncu, başına gelen bu hırsızlık olayında başka hangi eşyalarının çalındığı konusunda bilgi vermedi.

Oyuncu, Marsilya’daki Türk konsolosluğunun kendisine çok yardımcı olduğunu ve kısa sürede geçici pasaport aldığını, bu tür hırsızlık olaylarında, thy ile uçmak için de kimliğinin yeterli olduğunu belirtti. Kimliği gittiği için pasaport çıkardığını ekledi oyuncu.