Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Berfin Aktaş, çok iddialı atv dizisine transfer oldu!

Nilsu Berfin Aktaş, çok iddialı atv dizisine transfer oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezona iddialı başlayan Star TV’nin dizilerinden birisi de Benim Hayatım olmuştu. Bahadır Erdener’in yapım şirketi tarafından hazırlanan dram dizisinde başrolde de Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ı izledik. İki genç oyuncu da iyi bir uyum yakalamış olsa da hikayenin izleyiciler tarafından ilgi bulmaması nedeniyle dizinin 6. bölümde final yapması engellenemedi.

Nilsu Berfin Aktaş da finalin ardından çeşitli teklifler aldı. Oyuncu, bu teklifler arasında atv’nin sevilen dizilerinden Kalp Yarası’ndan gelen teklifi değerlendirdi. Genç oyuncu Kalp Yarası dizisinde sürpriz bir karakter için anlaşmaya vardı.

Yılbaşı nedeniyle Antakya’da çekilen dizinin setinde bir süre ara verilirken, 3 Ocak tarihinde 27. yeni bölüm izleyicilerle buluşamayacak. 10 Ocak’ta tekrar yayınlara başlayacak olan Kalp Yarası dizisinde, genç oyuncuyu 17 Ocak’taki 28. bölümden itibaren izleyebileceksiniz.

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Nilsu Berfin Aktaş, çeşitli reklam filmlerinde yer alarak oyunculuğa ısındı. Yetenek Evi Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi de alan oyuncu, Kuzey Yıldızı dizisiyle birlikte dikkatleri çekti.

Gökçe karakteri ile Show TV’de izlediğimiz oyuncu, yeteneklerini sergiledi ve bu proje ile adını akıllara yazdırdı. Ölüm Zamanı isimli Exxen dizisinden sonra Benim Hayatım’da başrolde yer alan Nilsu Berfin Aktaş, gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, kariyer yolculuğuna artık atv’nin Kalp Yarası isimli dram yapımında devam edecek.