Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret’in Nil’i Ege Kökenli’nin dizi sektörü ile büyük bir derdi var!

Kefaret’in Nil’i Ege Kökenli’nin dizi sektörü ile büyük bir derdi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ege Kökenli’yi hayranları en son Kefaret isimli Fox TV dizisindeki Nil karakteri ile ekranda izledi. 1993 yılında Kırklareli’nden dünyaya gelen oyuncu, 2003 yılından bu yana dizilerde görmekte olduğumuz bir isim.

Çocuk oyuncu olarak yer aldığı dizilerin yanı sıra Çalıkuşu isimli yapımdaki Mari karakteri ile dikkat çeken Ege Kökenli, Güneşin Kızları dizisindeki Melisa karakteri ile de büyük popülerlik yakaladı.

Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma ve Benim Tatlı Yalanım isimli dizilerde de izlediğimiz oyuncu, en son Kefaret isimli dizideki karakteri ile dikkatleri çekmişti. Eray Altay’ın hikayesini yazdığı ve yönetmenliğini yaptı psikolojik gerilim türündeki sinema filmi Obsesyon’da başrolde yer alan Ege Kökenli, hikayenin çok farklı olmasının kendisini cezbettiğini söyledi.

Oyunculuk mesleğine farklılıkları yaşamak için giren ve her seferinde farklı rollerde yer almak isteyen Ege Kökenli, bir rolün üzerine yapışması durumundan da çok rahatsız.

Kefaret'in Nil'i Ege Kökenli'nin dizi sektörü ile büyük bir derdi var! 7

Oyuncu, film hakkında açıklama yaparken, dizi sektöründe rolün üzerine yapışması sorunu için şöyle konuştu:

“Ben oyunculuk yapmayı seçerken, aslında kurumsal bir iş olmaması farklı bir dünyası olması sebebiyle girmiştim. Fakat, burada öyle işliyor işler. Genelde sizin üzerinize bir rol yapışıyor, ondan sonra hep aynı renkteki işler geliyor. ”

Obsesyon isimli projenin farklı bir yanı olduğu için tercih ettiğini anlatan Ege Kökenli, çok iyi bir çalışma yaptıklarını ve çok heyecanlandığını da ifade etti.

Ekin Mert Daymaz ile partner de olan Ege Kökenli, önceden de tanıştıkları için zor bir çalışma ortamı olmadığını ve dostluklarının pekiştiğini anlattı.