Ana sayfa Dizi Arşivi Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak ile Benim Hayatım dizisi Star TV’nin yeni kozu!

Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak ile Benim Hayatım dizisi Star TV’nin yeni kozu!

tarafından ker_def

Star’ın yeni dizisi ‘Benim Hayatım’, güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle yakında başlıyor. Başrollerinde; Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak’ın yer aldığı “Benim Hayatım” setinden ilk kareler servis edildi. Star TV’nin yeni sezondaki yeni kozu olacak dizi bir dram yapımı ve etkileyici bir oyuncu kadrosu ve hikaye ile geliyor.

Yapımcılığını Bahadır Özdener’in sahibi olduğu BVB Yapım’ın üstlendiği “Benim Hayatım” setinden ilk kareler geldi. Dizinin genel yönetmenliğini Onur Tan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Orkun Çatak oturuyor. Dizinin iki başrol oyuncusu da ilk kez bir arada yerini aldı. Son dönemin öne çıkan genç isimleri Nilsu Berfin Aktaş ile Genco Özak’ın birbirleri ile uyumlu oldukları da fotoğraflara yansıdı.

Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak ile Benim Hayatım dizisi Star TV'nin yeni kozu! 9

Yeni bir dizi çiftinin ortaya çıktığı Benim Hayatım isimli yapım bir dram dizisi olacak. Bir baba kız hikayesi olarak da nitelendirilen dizinin senaryosunu ise Saadettin Tolan ve Ali Buhara Mete’ yazdı.

‘Benim Hayatım’; hayallerinden asla vazgeçmeyen ve ailesiyle beraber İstanbul’a taşınan bir kızın öyküsünü konu alıyor. Kuzey Yıldızı dizisinde Gökçe karakteri ile öne çıkan Nilsu Berfin Aktaş’ın kariyerinde çok önemli bir dönem başlıyor… En son Çukur dizisinde Kulkan Erdenet olarak izlediğimiz Genco Özak da yeni bir karakter ile tekrar ekranda yerini alacak.

Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak ile Benim Hayatım dizisi Star TV'nin yeni kozu! 10

Ayrıca uzunca bir süre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Tipi karakteri ile izlediğimiz Savaş Özdemir de çok farklı bir rolle yeniden hayranlarının karşısında olacak.

Nilsu Berfin Aktaş ve Genco Özak ile Benim Hayatım dizisi Star TV'nin yeni kozu! 11

“Benim Hayatım”ın oyuncu kadrosunda ayrıca şu isimler yer alıyor: Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan, Aleyna Solaker, Öykü Çelik, Zeynep Kumral, Önder Açıkbaş, Koray Şahinbaş, Pelin Uluksar, Hira Koyuncuoğlu ve Belgin Şimşek…

Çekimleri İstanbul’da devam edecek ‘Benim Hayatım’, herkesi ekran başına kilitleyecek. “Benim Hayatım”, güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesiyle yakında Star’da…