Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Berfin Aktaş’a yalan söyleme ve arkasından konuşma, gerisi hallolur!

Nilsu Berfin Aktaş’a yalan söyleme ve arkasından konuşma, gerisi hallolur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında perşembe akşamları yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi projesinde Gizem karakteriyle yer alan Nilsu Berfin Aktaş, kariyerinde önemli bir sıçrama yapan genç isimlerden oldu. Son birkaç yıl içinde ismini çok duyduğumuz oyuncu, Show TV dizisinde de iyi bir performans ortaya koydu.

1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2019 ile 2021 yıllarında yayınlanan ve beğeni toplayan Kuzey Yıldızı dizisindeki Gökçe karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Ölüm Zamanı, Benim Hayatım, Kalp Yarası dizilerindeki deneyimlerin ardından da oyuncu Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisiyle ekranlarda yer almayı sürdürdü.

Dizinin iyi çıkış yapmasında payı bulunan Aktaş, özel hayatı ve kendisi ile ilgili bazı detaylar verdi. Yakınlaşmak isteyeceği kişilerde dürüstlüğü arayan oyuncu, “Allah aşkına yalan söylemesin, gerçekten yalan söylemesin gerisi hallolur. Arkamdan da konuşma, yüzüme söyle. Ben alıngan insan değilim, olur öyle şeyler deyip geçiyorum” açıklamasında bulundu.

Halit Ergenç ile birlikte bir projede yer almayı çok arzu ettiğini anlatan Nilsu Berfin Aktaş, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin setinin de çok eğlenceli olduğunu anlattı.

Oyuncu, “Çok eğlenceli, tek bir kategoriye sığdıramıyoruz. Dram, komedi, aksiyon var. Hepsi bir arada” diyerek diziyi izlemek için nedenleri sıraladı.

Kedileri, sincapları ve köpekleri çok sevdiğini de anlatan genç oyuncu, beyaz, turuncu ve siyah renklerini de çok sevdiğini dile getirdi.

Hindistan’ı görmeyi çok arzu ettiğini anlatan oyuncu, İngiltere ve Fransa’ya da gitmek istiyor ve seyahat etmeyi de çok sevdiğini, her yere gitmeyi arzu ettiğini söylüyor.