Ana sayfa Dizi Haberleri Yüz Yıllık Mucize dizisi reytingleriyle üzse de verdiği mesaj ile kalplere girmeyi hak etti!

Yüz Yıllık Mucize dizisi reytingleriyle üzse de verdiği mesaj ile kalplere girmeyi hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Yüz Yıllık Mucize dizisinde altıncı bölüm de geride kaldı. Birkan Sokullu ile Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingleri ne yazık ki, çok düşük oranlarda gelmeye devam ediyor.

Tüm kişiler kategorisinde altıncı bölümüyle 24. sırada yer alabilen dizi, ABC1’de ise günü 15. olarak tamamladı. AB grubunda 9.’luk elde edilmesine rağmen, reytingler 2’li seviyelerde kalınca bir kez daha hayal kırıklığı oldu. Yüz Yıllık Mucize dizisinin reytinglerini gören hayranlar bir hayli üzgün.

Dizinin yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarını etkilemesi tek umut kaynağı gibi gözüküyor. Tuzak ve Gecenin Ucunda gibi projelerin bir sezon ekranda kalma başarısının altında yurt dışı ilgisi yatıyor. Yüz Yıllık Mucize için de dizi hayranları, yurt dışı satışları iyi olursa projenin kurtulabileceğini ama bu haliyle işin zor olduğunu görüyor.

Ebru Şahin ve Birkan Sokullu ikilisinin her geçen hafta daha da iyi bir uyum ve enerji ortaya koymasının yanı sıra, hikayede verilen bazı mesajlar ise olumlu yansımalar… Yüz Yıllık Mucize dizisinin gelecek hafta yayınlanacak olan 7. bölümünde önemli bir mesajla karşılaşacaksınız.

4 Mayıs perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Birkan Sokullu’nun canlandırdığı Kemal karakterinin sevgi üzerine söylediği ve hayatta neyin önemli, neyin önemsiz olduğu şeklindeki sözleri birçok izleyicinin kalbine işleyecek.

Fragmanda Kemal diyor ki; “Anlattıklarımın hangisi gerçek, hangisi kurmaca ne önemi var ki. Bu duyguların hepsi yaşanmış olduktan sonra, hırsın, öfkenin, hayal kırıklığının, sevgisizliğin açtığı çukurlarda boğuşan o kadar çok insan var ki. Sabah uyanmak için hiçbir sebep bulamayan, inancını yitirmiş, umudunu yitirmiş. Sen onlara bir şey hatırlatabilirsin, yeter ki kalpten yaz.”

Dizinin hikayesinde verilen bu mesaj gerçekten de bir hayli anlamlı oldu. Yüz Yıllık Mucize dizisinin repliklerini ve izleyenleri verdiği duygusal tadın önemi ortada. Diziyi izleyenler böyle fantastik bir hikayedeki 130 yaşında ifade edilen bir adamın yaşanmışlıklarının ortaya konulma şekline itiraz etse de, hikayede verilen duygusal mesajlar izleyenleri fazlasıyla etkiliyor.