Ana sayfa Dizi Haberleri Nilsu Berfin Aktaş’tan ilginç bir Gelsin Hayat Bildiği Gibi itirafı geldi!

Nilsu Berfin Aktaş’tan ilginç bir Gelsin Hayat Bildiği Gibi itirafı geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nilsu Berfin Aktaş, yeni sezonda Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin etkili isimlerinden birisi olarak ekranlarda başarıyla kariyerine devam ediyor. Perşembe akşamları Show TV’de yayınlanan dizide Gizem karakterini canlandıran genç oyuncu, hayatının en önemli dönemlerini de bu süreçte yaşıyor.

2019 yılından 2021 yılına kadar Kuzey Yıldızı dizisindeki performansı ile bir anda tanınan oyuncu, ardından başrole de adını yazdırdığı Benim Hayatım dizisinde dikkat çekti. Kalp Yarası ve ardından gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizileri de Aktaş’ın kariyerinde yeni deneyimler yaşamasını sağladı.

Kuzey Yıldızı gibi Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizi de Nilsu Berfin Aktaş’ın kariyerinde çok önemli bir yeri kaplıyor. Gizem karakterinde başarıyla izlediğimiz oyuncu, rolüne pek de benzeyen birisi olduğunu düşünmüyor.

Nilsu Berfin Aktaş'tan ilginç bir Gelsin Hayat Bildiği Gibi itirafı geldi! 7

Gizem karakterini inandırıcılık noktasında başarıyla canlandırmasına rağmen, Nilsu Berfin Aktaş, kendisi ile bu karakterin benzerliğinin pek olmadığını düşünüyor.

Gizem karakteri ile benzeyebilecek tek noktanın hırs olduğunu belirten oyuncu, “Belirli bir şey yaşıyor, acılarını çekti. Şimdi kalkıp, toparlayanım diye beklerken başka şeyler oldu. Çok benzemiyoruz Gizem ile. Keşke fırsatım olsa da Nilsu’dan bir şeyler katabilsem” diye konuştu.

Dizideki karakterin hayata karşı duruşuna itiraz eden Nilsu Berfin Aktaş, kendi tecrübelerini Gizem karakterine yansıtmak istiyor. Tabii ki bu noktada senaristin bir fırsat sunması durumu yaşanır mı, bu da bilinmez.

Sadi ve Songül karakterlerinin çok tatlı olduğunu ve birbirlerine yakıştığını anlatan genç oyuncu, izleyicilerin olduğu gibi kendisinin de favorisinin Sadi ile Songül olduğunu söyledi.

Aktaş, “Sahnelerin çoğu doğaçlama akıyor. İkisi de çok iyi, izletiyor, eğlendiriyor” dedi.