Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasındaki set kavgası ne gereksiz bir gündem oluşturdu!

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasındaki set kavgası ne gereksiz bir gündem oluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yakında buluşması beklenen Ego isimli yeni dizide başrolde buluşan Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi, Çarpışma dizisinden bu yana çok başarılı bir dizi çifti olarak anılıyor.

İki oyuncunun aradan geçen 4 yılın ardından yeniden bir projede başrolde buluşmaları hayranlarını çok memnun etti. İkilinin bir dergi için zamanında özel çekimlerde de çok iyi bir görüntü sergilediğini bilen hayranları, şimdi onların sette yaşadıkları bir tartışmanın gündemden düşmemesine sinir oluyor. Birçok dizi hayranı Ego isimli projeyi heyecanla beklerken, sette yaşanan bu kavga olayı tanıtım açısından iyi gibi görünse de ikilinin bozulan imajını tamir etmek o kadar kolay olmayabilir.

Dizi çiftleri arasındaki uyum ve enerjinin inandırıcılığı, projelerin de başarısını direkt etkileyen bir konu. Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi de Çarpışma dizisindeki başarılı çıkışın ardından yine ekranın özlenen çiftlerinden birisi olarak görülüyordu. Sonunda yeniden buluştukları proje için sete çıkan iki oyuncunun kavgasının basında yer alması ve ardından Alperen Duymaz’ın üst üste açıklamaları şaşkınlık yaşattı.

Melisa Aslı Pamuk’un set ekibini bekletmesi ve kendisine karşı tavrını da rahatsız edici bulduğu için basında çıkan farklı haberleri de düzeltmek adına Alperen Duymaz twitter üzerinden paylaşımlar yaparak olayı anlattı.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasındaki set kavgası ne gereksiz bir gündem oluşturdu! 9

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasındaki set kavgası ne gereksiz bir gündem oluşturdu! 10

Ancak bu gelişme ile birlikte birçok kişi diziye ve ekibe zarar verdiği noktasında Melisa Aslı Pamuk’un üzerine gidince de bu sefer Alperen Duymaz, ikinci bir açıklama yaparak partnerine sahip çıkma refleksi sergiledi.

Ego dizisinin setindeki kısa bir tartışma anının bu kadar büyümesi, Alperen Duymaz’ın konuya açıklama getirmek isterken, olayın büyütülmesine neden olması dikkatlerden kaçmadı.

Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk arasındaki set kavgası ne gereksiz bir gündem oluşturdu! 11

Elbette ki Fox TV’de yayınlanacak olan Ego dizisi bu süreçte çok konuşulmuş ve birçok izleyicinin de dikkatini çekmiş oldu. Reklamın iyisi kötüsü olmaz sözünden hareketle bu durum bir tanıtım çabası olarak da kimi insanlar tarafından değerlendirildi.

Ancak sonuçta Ego dizisinde Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk uyumunun aslında gerçek olmadığı, aslında ikilinin verdikleri pozlardaki samimiyetinin sette yaşanmadığı, hatta birbirlerine karşı en küçük olayda tepkisel yaklaşabildikleri sonucu ortaya çıktı.

Her ne kadar Ego dizisi için bu kavga olayı bir tanıtım fırsatı olmuş olsa da, dizilerin başarısı için çok önemli görülen başrol çiftinin uyumundaki gerçekçilik havası da ortadan kayboldu.

Bakalım Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisi başarılı ve uyumlu dizi çifti imajını yeniden kazanabilecek mi? Zira bu durum Ego dizisinin iyi reytingler alabilmesi açısında çok kritik bir konu olacak.

Sonuç olarak, iki oyuncunun bu tartışma durumu için “ne gereksiz bir gündem oluşturdu” demek gerekiyor.