Ana sayfa Sosyal Medya Nişanda Yıldız Çağrı Atiksoy’un sevgilisi Berk Oktay’a yaptığı sürpriz ortaya çıktı!

Nişanda Yıldız Çağrı Atiksoy’un sevgilisi Berk Oktay’a yaptığı sürpriz ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çiftinin yoğun dizi maratonu devam ediyor. Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandıran Berk Oktay, dizideki ikinci sezonunu geçiriyor. Yıldız Çağrı Atiksoy ise Malhun Hatun karakteri ile Kuruluş Osman dizisindeki ilk sezonuna devam ediyor.

Yoğun bir tempo içindeki çift, dizi çalışmaları dışında yaz aylarının sonuna doğru yapacakları düğün için de hazırlıklara başladı. İkilinin düğün törenini hayranları da çok merak ediyor. Çift yoğun set programı nedeniyle düğünü aceleye getirmemek için yaz sonu yapmayı kararlaştırdıklarını söylemişti.

Geçtiğimiz günlerde Monica Bellucu’yi izlemeye giden çift, büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Berk Oktay, işlerinin devam ettiğini ve sette zamanlarının geçtiğini söyledi.

Birlikte setten ayrı boş bir zaman buldukları için gösteriye birlikte gelebildiklerini anlatan çift, nişandaki kahve ayrıntısından da bahsetti.

Kız isteme ve nişan merasiminde damada tuzlu çay içirme geleneği bu sefer farklı işledi. Berk Oktay, tatlı sevmediği için Yıldız Çağrı Atiksoy, eşinin kahvesini tuzlu değil, tatlı olarak hazırladı.

Berk Oktay, “Tatlı yedirdi o benim için daha acı oldu” diye konuştu. Düğün tarihinin henüz belli olmadığını anlatan Yıldız Çağrı Atiksoy, hiçbir şeyin net olmadığını ve söyleyecek fazla bir şeyleri olmadığını belirtti.