Ana sayfa Dizi Fragmanları Nöbet dizisi 4. fragmanı izle! Söz dizisine çok ciddi bir rakip geliyor!

Nöbet dizisi 4. fragmanı izle! Söz dizisine çok ciddi bir rakip geliyor!

tarafından ker_def

Savaşçı ve Söz dizileri gibi asker kökenli bir dizi olan Nöbet’in ekrana gelmesi için geri sayım başladı. Show TV’nin yeni dizisi yakında izleyiciyle buluşacak.

Tanıtımları yayınlanmaya başlanan Nöbet dizisinden yeni görüntüler geldi. 4. fragmanı da dikkat çeken Nöbet dizisinin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belirsizliğini koruyor. Görev yaptığı Hatay’da, halkla devlet arasındaki bağı güçlendirmeyi isteyen Barış Kalender’in (Yurdaer Okur), “Hatay insanı sıcaktır, samimidir, devletinin yanındadır komutanım. Farklı kökenden, farklı dinden bir çok insanın birlikte kardeşçe yaşadığı; Türkiye mozaiğinin en güzel örneğidir Hatay!” sözleri dikkat çekiyor. Videodan dizinin 4. fragmanını izleyebilirsiniz.

Yakında Show TV’de izleyicisi ile buluşacak olan, yapımını Pana Film’in yapımcılığını Necati Şaşmaz’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökhan Erkut’un oturduğu Nöbet dizisinin afişi görücüye çıktı.

Dev prodüksiyonu, güçlü oyuncu kadrosu, etkileyici hikayesi ve adından söz ettiren tanıtımlarıyla izleyicileriyle buluşmaya gün sayan dizinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık gibi önemli isimler paylaşıyor.