Ana sayfa Dizi İzle Nöbet dizisi Jandarma Binbaşı Barış Kalender’i tanıyalım!

Nöbet dizisi Jandarma Binbaşı Barış Kalender’i tanıyalım!

tarafından ker_def

Nöbet dizisi 3 Mart Pazar günü izleyicilerle Show TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin karakterlerinin tek tek tanıtımları youtube kanalından yapılmaya başlandı.

Tecrübeli bir komutan; Jandarma Binbaşı Barış Kalender…

Yapımcılığını Pana Film’in yönetmenliğini ise Gökhan Erkut’un üstlendiği Nöbet dizisinin başrollerini Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık gibi isimler paylaşıyor.

NÖBET KONUSU NEDİR?

Yayınlanan tüm tanıtımları yoğun ilgi gören ‘Nöbet’in seyircilerle buluşan tanıtımında Jandarma Binbaşı Barış Kalender (Yurdaer Okur) görev için Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Yiğit Alkan (Saygın Soysal)’ın da bulunduğu Hatay’ın Elmalı bölgesine gelirken, Ziya Cevran (Kürşat Alnıaçık) ve Barış Kalender’in birbirlerine meydan okuduğu anlar gerilimi yükseltiyor. Heyecan dolu çatışma sahnelerinin ekrana geldiği tanıtımda aksiyon hız kesmezken, eşi Yiğit Alkan için endişelenen Zeynep Alkan’ın (İpek Karapınar) korku dolu halleri dikkat çekiyor. Barış Kalender’in “Başınız öne eğilmesin evlatlarım, onurlu, inançlı, kararlı, dimdik durun. Hepimiz vatan için gerekirse can vermeye hazırız, nöbete devam edeceğiz!” sözleri ise izleyenleri duygulandırıyor.