Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Babil dizisinde gıcık olduğu Birce Akalay’ı sosyal medyada tiye aldı!

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinde gıcık olduğu Birce Akalay’ı sosyal medyada tiye aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanan Babil dizisini izleyenler bilir, Birce Akalay’ın oynadığı İlay ve Nur Fettahoğlu’nun oynadığı Eda karakterleri birbirlerinden hiç haz etmiyorlar. Hatta ellerine geçse bir kaşık suda boğacak kadar da nefret ediyorlar. Özellikle Fettahoğlu’nun oynadığı Eda karakteri, İlay’ın peşini bir gölge gibi takip edip, ayağına çelme takmak için fırsat kolluyor.

İki oyuncunun başarılı performanslarıyla dizideki bu iki kadının her tartışması, izleyici tarafından da pür dikkat izleniyor. Hem Nur Fettahoğlu hem de Birce Akalay, o kadar iyi oynuyorlar ki neredeyse gerçek hayatta da bu iki ismin birbirlerinden uzak durduğunu düşündürüyorlar bir an için…

Ancak tabii hepsi rol. Bırakın birbirlerine gıcık olmalarını, kamera arkasında eğlenceli, keyifli anlarını paylaşarak sosyal medyadan karşılıklı oynarken ne kadar eğlendiklerini de zaman zaman aktarıyor iki oyuncu.

Sadece bu iki oyuncu değil, tüm ekip aslında birbirleriyle iyi anlaşıyor. Mesut Akusta, Halit Ergenç, Onur Saylak da bu gruba dahil. Setten yapılan paylaşımlar, başarılı performanslarıyla efsane bir kadronun bir araya geldiği Babil setinin arka planındaki arkadaşlıklarını gözler önüne seriyorlar.

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinde gıcık olduğu Birce Akalay'ı sosyal medyada tiye aldı! 8

Setin ‘yaramaz kızı’ ise Nur Fettahoğlu. Oyuncu, zaman zaman yayınladığı fotoğraflardaki esprili ve eğlenceli halleriyle dikkat çekmekte.

Bu kez kendisini değil Birce Akalay’ı çekmiş oyuncu. Elindeki tespihi çekmeye çalışan Birce Akalay’ın haline yaptığı yorumla espriyi de patlatmış yine…

Fettahoğlu, “Yeni çıktı, yaklaşmayın” sözleriyle, elindeki tespihi pür dikkat inceleyen Birce Akalay’ı fena tiye almış…

İşte o paylaşım:

Nur Fettahoğlu, Babil dizisinde gıcık olduğu Birce Akalay'ı sosyal medyada tiye aldı! 9