Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu’ndan özlenen oyuncuyla sürpriz poz! İrem Helvacıoğlu, ne kadar da değişmiş! Nurgül Yeşilçay’ın meslektaşına jesti!

Nur Fettahoğlu’ndan özlenen oyuncuyla sürpriz poz! İrem Helvacıoğlu, ne kadar da değişmiş! Nurgül Yeşilçay’ın meslektaşına jesti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sosyal medyayı kimi ünlüler etkin bir şekilde kullanırken, kimileri de daha az paylaşımlar yapıyorlar. Kimileri paylaşımlarını yorumlara kapatırken, kimileri ise sınırlamıyor. Rol aldıkları dizi ve filmlerin setlerinden sürpriz paylaşımlarla takipçilerini sevindiren ünlü isimler, kimi zaman günlük hayatlarından paylaşımlarla da gündeme geliyorlar.

İlk sırada henüz dizisi yeni final yapan Nur Fettahoğlu var. Oyuncu, Babil dizisinde rol alıyordu ama dizi geçtiğimiz aylarda 20. bölümde final yaparak ekrana veda etti. Halit Ergenç, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Onur Saylak ile kamera karşısına geçmişti oyuncu.

Sonrasında yaptığı paylaşımların büyük çoğunluğunda evde kızı Elisa ile pozlarını paylaştı oyuncu. Pandemi dolayısıyla genelde evde olmayı tercih ettiği görüldü.

Ancak son yaptığı paylaşımla bir sürprizle karşılaştı takipçileri. Fettahoğlu evden değil, dışarıdan yapmıştı paylaşımını ve yanında da uzun süredir ortalarda olmayan oyuncu Sinem Öztürk Uslu vardı.

Yapımcı Mustafa Uslu ile evli olan Sinem Uslu, 2019 yılının Mart ayında ikiz çocuklarını dünyaya getirmişti. Oyuncu, çocuklarıyla ilgilendiği için uzun süredir dizilerde yer almıyor. Pek ortalarda da görünmüyor.

Nur Fettahoğlu’nun Sinem Uslu ile iyi arkadaş oldukları da bu fotoğrafla anlaşıldı. İkili, birlikte dışarıda bir pozlarıyla takipçilerine güzel bir sürpriz yaptılar…

Nur Fettahoğlu'ndan özlenen oyuncuyla sürpriz poz! İrem Helvacıoğlu, ne kadar da değişmiş! Nurgül Yeşilçay'ın meslektaşına jesti! 9

Fox TV’de yayınlanan Kefaret dizisiyle ekranlara geliyor Nurgül Yeşilçay. Ünlü oyuncu, dram dizisinde kızı kaçırılan Zeynep isimli bir kadını oynuyor. Ağır dramatik sahnelerin yanı sıra kimi zaman da güldüren sahnelerle ekrana geliyor dizi.

Nurgül Yeşilçay ise günlük hayatında hayli esprili bir kişilik. Oyuncu, sosyal medyada da pek çok paylaşım yapıyor. Yeşilçay’ın son paylaşımlarından birinde ise meslektaşı Alper Kul’a verdiği destek dikkat çekti.

Güldür Güldür Show’da oynayan Alper Kul’un ilk kitabı Dışarıdakiler, kısa bir süre önce yayınlandı. Yeşilçay da instagram sayfasından paylaşarak “Alper kitabı buldum. Koltuğun arasına kaymış. Başlıyorum, hayırlı uğurlu olsun” diyerek ufaktan reklamını da yapıyor…

Nur Fettahoğlu'ndan özlenen oyuncuyla sürpriz poz! İrem Helvacıoğlu, ne kadar da değişmiş! Nurgül Yeşilçay'ın meslektaşına jesti! 10

Sen Anlat Karadeniz isimli dizide oynadığı Nefes ile hayranlarının kalbini çalan İrem Helvacıoğlu, uzun süredir hazırlıkları süren ve çekimlerine başlanan Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Oyuncu, Özcan Deniz ile başrolünü paylaştığı dizide bu kez, Ayliz isimli fotoğrafçı birini oynuyor. Helvacıoğlu, Nefes karakterinden farklı olarak kıvırcık saçlarıyla görülecek dizide. Yeni imajıyla verdiği pozu aşağıda… Sizce de Nefes’ten çok farklı değil mi?

Nur Fettahoğlu'ndan özlenen oyuncuyla sürpriz poz! İrem Helvacıoğlu, ne kadar da değişmiş! Nurgül Yeşilçay'ın meslektaşına jesti! 11