Ana sayfa Sosyal Medya Nur Sürer, Aile dizisinde de yine nefret duygusunu harekete geçiren bir karakter yarattı!

Nur Sürer, Aile dizisinde de yine nefret duygusunu harekete geçiren bir karakter yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Camdaki Kız dizisinden 2022 yılının sonlarında ayrılan Nur Sürer, canlandırdığı Feride karakteri ile herkesi şaşkına çevirmişti. Karakterin ruhunu ekrana o kadar başarılı yansıttı ki, dizinin en etkili karakterini oluşturmuştu. Nalan’a yaptığı kötülükler ve çevresine yaydığı negatif enerji ile Feride karakteri unutulmaz bir dizi karakteri oldu.

Nur Sürer, hiç de kişisel olarak Feride’ye benzememesi, çok naif bir insan olmasına rağmen, bu şekilde sert bir kadın rolüyle herkesi kendisine hayran bıraktı. Ancak oyuncunun Feride karakterinden sonra Aile dizisindeki Hülya karakteri de daha 4. bölüme gelinmişken herkesi dehşete düşürmeyi başardı.

Nur Sürer yine bir yetenek gösterisi ile tüm genç isimlerin de ‘işte oyuncu böyle olur’ dediği bir örnek olarak öne çıktı. Aile dizisindeki Hülya karakterinin oğlu Aslan’a aşırı bağımlılığı, gücü elinde tutmak ve herkesi yönetme isteğine bakıldığı zaman, Feride karakterinin de benzer yönleri ile öne çıktığı görülür.

Hem Feride hem de Hülya yine kötülükleri ile ortalığı ateşe vermekten çekinmezken, ikisinin de güçlü bir kişilik ortaya koyması ve bu hissiyatın da Nur Sürer’in yeteneğinin sonucu olması takdir edilecek bir durum.

Dizide Ekrem olarak izlediğimiz Umutcan Ütebay, bu proje sayesinde bir anda dikkatleri üzerine çekti. Hikayenin en naif ve güzel insanlarından birisi olarak doğal bir kişiliği ortaya koyan Ekrem’in Yağmur’a aşık olması da onu daha sevimli birisi haline getirdi.

Aile dizisi 4. bölüm finalinde Ekrem silahla vuruldu. Peki bu işin arkasında kim var? Birçok kişi Ati’nin olduğunu düşünebilir ama, Hülya da çıkar ise kimse şaşırmayacaktır.