Ana sayfa Dizi Haberleri Nur Sürer, Camdaki Kız’dan sonra şimdi de Aile dizisinde gençlere oyunculuk dersi veriyor!

Nur Sürer, Camdaki Kız’dan sonra şimdi de Aile dizisinde gençlere oyunculuk dersi veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisini heyecanla izleyenler, Nur Sürer’in canlandırdığı Hülya Soykan karakterini ne kadar hızlı ve başarılı şekilde özümsediğinin de farkında. 2,5 yıl boyunca Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Feride karakteri ile izleyenleri büyüleyen Nur Sürer, bu rolden çok kısa bir süre sonra yeniden setlere dönüş yaptı ve şimdi de Hülya Soykan olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Usta bir oyuncu olduğunu iki farklı rol geçişinde izleyicilerin birbirinden çok farklı karakterler olduğuna hemen ikna eden Nur Sürer, aslında oyunculuk yeteneklerinin ne kadar müthiş bir noktada olduğunu da sergiliyor. Hülya Soykan karakterini izlerken, ekran başında kimsenin Camdaki Kız dizisindeki Feride’yi hatırladığını sanmıyoruz.

Zira Feride karakterinden Hülya karakterine geçişi bu kadar ustalıkla yapmak bile, genç meslektaşlarına Nur Sürer’in bir oyunculuk dersi olarak yorumlayabilirsiniz.

Nur Sürer, Camdaki Kız'dan sonra şimdi de Aile dizisinde gençlere oyunculuk dersi veriyor! 7

Aile dizisinde çok etkili isimler var ve rollerine de gerçekten çok iyi uyum sağladılar. Başrollerde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisi gerçekten oynamıyor ve sanki rollerini yaşıyor.

Levent Ülgen, Emel Göksu’nun da rollerinin hakkını fazlasıyla verdiğini görmekteyiz. Tabii ki Cihan karakterinde Nejat İşler kendisini özleyen hayranlarına güçlü bir geri dönüş sergiliyor.

Aynı şekilde Canan Ergüder’in performansının yanı sıra, Mert Denizmen de müthiş bir oyunculuk sergiliyor.

Dizinin genç oyuncularından Yüsra Geyik ve Umutcan Ütebay’ın da Aile dizisindeki rollerine çok çabuk uyum sağlaması, izleyicilerin inandırıcılık noktasında ikna olması projenin başarısındaki önemli faktörler.

Şimdi de hikayeye bir başka usta isim katıldı. İlyas Koruzade karakteri ile Musa Uzunlar, Aile dizisindeki Şampiyonlar Ligi şeklinde tarif edilen kadronun kalitesini daha da artırdı.

Show TV’de yayınlanan Aile dizisi bu sezonun en başarılı projelerinden birisi ama oyunculuk performansları noktasında gençlere adeta ders veren bir nitelikte gözüküyor.