Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Filiz Küçükköse, 3 yıldır tam da aradığı gibi bir dizi bulmuş olabilir!

Hazal Filiz Küçükköse, 3 yıldır tam da aradığı gibi bir dizi bulmuş olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Filiz Küçükköse ismini Beni Affet dizisindeki Leyla karakteri ile hatırlayanlar kadar, Kara Sevda dizisindeki Zeynep olarak da bilenler çoktur. 2009 yılından bu yana setlerde yer alan ve birbirinden farklı yapımlarla dikkat çeken oyuncu, son yıllarda büyük bir proje ile güçlü bir çıkış yapamama talihsizliği yaşadı.

Kara Sevda dizisindeki Zeynep karakteri ile birlikte elde ettiği popülerlik sonrasında ismi şanssızlıklar ile anılan oyuncu; Rüya, Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Zemheri dizilerinden beklenen etkiyi yapamamıştı. Bu 3 proje de kısa süren yapımlar oldu. Sonraki süreçte yaz dönemi dizilerinden gelen teklifler reddeden, bir süre ekrandan uzak kalan Hazal Filiz Küçükköse, 2022-2023 sezonunda Bir Peri Masalı isimli diziyle izleyicilerle yeniden buluştu. Ancak bu dizide beklenen ilgiyi görmedi.

Oyuncu 13 bölüm süren hikayede Neslihan karakteri ile yer aldıktan sonra bir süre dinlenmeyi ve aradığı gibi güzel bir hikayenin kendisine gelmesini bekledi. Röportajlarında projeler konusunda çok sıkı bir elemede bulunduğunu, güçlü karakterler aradığını ve kendisini etkileyecek bir rol olmadığı sürece kamera karşısına geçmeyeceğini söyleyen oyuncu, anlaşılan iyi bir senaryo bulmuş durumda.

Hazal Filiz Küçükköse, 3 yıldır tam da aradığı gibi bir dizi bulmuş olabilir! 7

Basında yer alan haberlerde ünlü oyuncunun Üvey Anne isimli atv dizisiyle anlaştığı iddia ediliyor. Kutsi’nin erkek başrol olarak yer aldığı projede kadın başrol olarak ise Hazal Filiz Küçükköse ile anlaşıldığı ortaya çıktı.

Muğla’da çekimleri yapılacak olan dizi ile yeniden güçlü bir hikayenin içinde yer alacak olan Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi gibi tecrübeli bir partner ile de kamera karşısına geçecek.

3 çocuklu olan Faruk karakterini canlandıracak olan Kutsi, eşinin ölümünden sonra aşkı Serap’ta bulacak. Hazal Filiz Küçükköse de çocuklara ilgisiyle dikkat çekecek bu yeni karakter ile ekranda güçlü bir kadın karakteri ile yer alacak gibi gözüküyor.

Oyuncunun iyi bir çıkış yapması için beklediği projenin Üvey Anne dizisi olması muhtemel gözüküyor.