Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı Akrep Burcuna; “Yeme içmenize dikkat edin!” uyarısında bulundu.

Nuray Sayarı Akrep Burcuna; “Yeme içmenize dikkat edin!” uyarısında bulundu.

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı,  Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Sayarı Akrep burcuna, hayatında çok güzel gelişmeler olacağına dair müjde verdi. Astrolog Akreplere, şunları söyledi; “Sevgili Akrepler, bu hafta olaylara bakış açınızı değiştireceksiniz, umutsuzsanız eğer bütün umutsuzluklarınız bu hafta sona eriyor, Sizi yoran kimseleri çevrenizden arındırdığınız bir haftadasınız. Radikal kararlar alacaksınız hatta bu yüzden kendi kendinizi taktir edeceksiniz. Hayatınızı düzene koymaya önem vereceksiniz. Haftanın en şahane imkanları bu hafta sizinle olacak Akrepler tadını çıkarın” dedi.

Akrep burcuna anne babanızı ihmal etmeyin uyarısında bıulunan Nuray Sayarı, “Anne baba duası almanız gereken bir hafta” demeyi de ihmal etmedi

Peki, aşk ve sağlık konusunda Akrep burcunu neler bekliyor? Sayarı; “Akreplerin ilişkileri bu hafta çok güçlenecek, sorunları varsa çözülecek hatta eşlerine sürprizler yapabilirler. Kalbi boş Akrepler, ileride hayat arkadaşları olacak kişiyle tanışabilir. Akrepler, sağlığınız çok iyi ancak kilo almamak için yeme içmenize dikkat etmenizde fayda var” dedi.