Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yemekteyiz yarışmasında bütün hafta herkesi çıldırtan yarışmacı birinci oldu!

Yemekteyiz yarışmasında bütün hafta herkesi çıldırtan yarışmacı birinci oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de hafta içi her gün yayınlanan Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz yarışmasında, haftanın sivri dilli ismi, birinci oldu.

Modacı olan ve daha önce katıldığı yarışmada Onur Büyüktopçu’nun 8 verdiği yarışmacıya, sırf taktik için 1 vermesiyel herkesin tepkisi çeken İman Dumrul, yeni haftaya da damgasını vurmuştu.

Hafta boyunca eleştirilerin havada uçuştuğu yarışma programının son günü Su Kıymet Yalman yarıştı.

Son günde yine konuşmalarıyla masadakileri delirten İman Dumrul, final gününde ise masadakileri iyice gerdi. 3 yarışmacı birden masayı terketmek zorunda kaldı. Kimseye söz hakkı tanımayan Dumrul’un garip tavırları, ilginç esprileri, masada buz gibi bir hava estirdi.

Daha önce Yemekteyiz’e katılan yarışmacıların seçilip yarıştığı En İyiler bölümüne, masada çok konuşan, kimseye fırsat vermeyen, sivri dili ve eleştirileriyle dikkat çeken İman Dumrul, toplam 28 puanla İman Bey oldu ve 10 bin TL’yi kazandı.

Yemekteyiz yarışmasında bütün hafta herkesi çıldırtan yarışmacı birinci oldu! 7

İşte En İyiler haftasının yarışmacıları:

İlk gün yarışmacısı İman Dumrul evli ve 4 çocuk sahibi, şarkı söylemeyi çok seviyor. Kafkas danslarına meraklı. 39 yaşındaki İman Dumrul 21 yıllık evli. Moda tasarımcısı olan İman Dumrul, daha önce programa katıldığında 3. olmuştu.

2. gün yarışmacısı ise sigortacılık yapan Bilal Türen olacak. 33 yaşında aslen Mardinli olan Türen, bir dönem müzikle uğraşmış. Daha önce katıldığı yarışmadan sonra gastronomi kurslarına gitmeye başlamış.

3. gün yarışmacısı Dilek Bingöl. 38 yaşındaki yarışmacı, aslen Karslı. Bir çocuk annesi Bingöl,16 yıl hemşirelik yapıp emekli olduktan sonra ticarete atılmış ve pazarcılık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında 3. olmuş ama renkli kişiliğiyle yarışmaya damgasını vurmuştu.

4. gün yarışmacısı Sevim Kendigelen, 56 yaşında 39 yıllık evli ve 3 çocuk annesi. Aslen Kastamonulu olan Kendigelen, eşi ile birlikte kasaplık yapıyor. Daha önce Yemekteyiz’e katıldığında renkli kişiliğiyle dikkat çekmişti.

5. gün yarışmacısı Su Kıymet Yalman, 39 yaşında ve reklamcı. Bir çocuk annesi olan Yalman, 20 yaşına kadar modellik yapmış. Yemekteyiz’e katıldığı hafta sonuncu olmuştu.