Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı, yalnız Kova Burcuna müjdeyi verdi; “Parmak ısırtan bir ilişki sizi bekliyor!”

Nuray Sayarı, yalnız Kova Burcuna müjdeyi verdi; “Parmak ısırtan bir ilişki sizi bekliyor!”

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Beyaz TV’de yayınlanan Hayatta Her Şey Var programında yaptığı burç yorumları ile astroloji meraklılarına uyarı ve tavsiyelerde bulunmaya devam ediyor. Sayarı; Bu hafta gerçekleşecek Dolunay’ın tüm burçlar üzerinde farklı etkileri olacağını belirterek, Kova burcu için şu yorumları yaptı.

Sevgili Kovalar, bu hafta hayatınızda yeni başlangıçlar yapacak, zindelik kazanacaksınız. İş hayatınızda önemli değişimler olabilir ve bu değişimler size ciddi anlamda motivasyon kazandıracak.

Dolunay özellikle ilişkiler alanınızı hareketlendiriyor. İkili ilişkilerinizde aktif bir hafta sizi bekliyor. Evli bir Kovaysanız partnerinizle ilgili konularda düşünce ve duygu olarak araştırmacı olmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kendinize has hatalarınızla  yüzleşebilir, partnerinize yeniden aşık olabilirsiniz.  Kalbi boş Kovalar ise kendileri için çok hayırlı ancak çevreleri için sıradışı görünen kişilerle tanışıp yeni bir aşka yelken açarak parmak ısırtacak ilişkiler yaşşayabilirler.

Sosyal ilişkilerinizde aktif olmaya önem vereceksiniz , özellikle tepkileriniz çok önemli, bu hafta size tavsiyem, büyük konuşmayın asla yapmam dediklerinizi yapabilirsiniz.