Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 13- 20 Mayıs Haftalık Tüm Burç Yorumları

Nuray Sayarı’dan 13- 20 Mayıs Haftalık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan ünlü astrolog Nuray Sayarı, 13-20 Mayıs haftası için tüm burçlarla ilgili yorumlarda bulundu.

Burçları aşk, para ve sağlık konusunda nelerin beklediğini anlatan Nuray Sayarı, haftanın enleri ve haftanın ritüelini canlı yayında izleyicilerle paylaştı…

Peki burcunuz size ne diyor? Nuray Sayarı’nın açıklamalarının tamamını videodan izleyebilirsiniz. Ayrıca burç burç kısa yorumları aşağıda bulabilirsiniz:

KOÇ BURCU : Aşk hayatınızda ciddi ve güzel adımlar atmaya başladınız. Kendinize vakit ayırmayı ihmal etmeyin. Aldığınız kilolara dikkat edin.

BOĞA BURCU: İş yerindeki gerginlik sizi fazlasıyla etkiliyor. Kendinizi geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor. Hayatınızın daha kolay olması sizin elinizde.

İKİZLER BURCU: İş yerinde gelişime açık bir gündesiniz. İlişkiniz sizi ara sıra çıkmaza sokuyor, önleminizi alın. Gıda zehirlenmelerine karşı aman dikkatli olun.

YENGEÇ BURCU: Duygusal dünyanızdaki sallantılar devam ediyor. Hayatınızdaki olumsuzluklar sizi güçlendiriyor. Duygusal anlamda daha sakin olmalısınız.

ASLAN BURCU: Aşk hayatınızdaki bunalımlardan çıkmak zor olacak. Mantığınızla karar verirseniz kazanan siz olacaksınız. Sezgileriniz sizi yanıltabilir çok güvenmeyin.

BAŞAK BURCU: Bugünden itibaren sıkıntılarınızı atacaksınız. Aşk hayatınızda yeni bir döneme giriyorsunuz. Çelişkiler sizi düşündürmeye devam edecek.

TERAZİ BURCU: Küskün tavrınız aşk hayatınızı zedeleyebilir. İş yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Yeni kararlar, yeni girişimler için sakin düşünün.

AKREP BURCU: Duygularınızı gizlememelisiniz. Yeni kazançlara açık fırsatlar söz konusu olabilir. İş ortamınızın şartları sizi zorlayabilir, güçlü olun.

YAY BURCU: İlk adımı atıp aşkınızı belli etmelisiniz. İşinizde beklentilerinizi yüksek tutmayın. Parasal konularda tutumlu olmayı öğrenmelisiniz.

OĞLAK BURCU: Akşam saatlerinde partnerinizin size bir sürprizi var. İş arkadaşlarınızla tartışmaya girmeyin. Maddi anlamda sarsılmamak için riskleri ortadan kaldırmalısınız.

KOVA BURCU: Kendinize yeniden bakmaya başladınız, tebrikler. Aşk hayatınız riske girebilir, aman dikkat. İş hayatınızda beklenmedik gelişmeler olabilir.

BALIK BURCU: Partnerinize karşı tavırlarınıza dikkat etmelisiniz. Yaşadığınız bazı problemler sizi işinizden soğutabilir. Duygusal olarak hassas bir dönemdesiniz.