Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan 3-10 Haziran Haftalık Tüm Burç Yorumları

Nuray Sayarı’dan 3-10 Haziran Haftalık Tüm Burç Yorumları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Astrolog Nuray Sayarı 3-10 Haziran haftası için burç yorumlarında bulundu. Beyaz TV ekranında pazartesi günleri Nur Viral’in sunuculuk yaptığı Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, bu haftanın şifrelerini izleyicilerle paylaştı. Burcunuz size ne diyor? İşte bu sorunun yanıtını Nuray Sayarı’nın açıklamalarında bulabilirsiniz. Sayarı, Koç burcundan Balık burcuna kadar 12 burç için de tek tek ve herkesin anlayabileceği şekilde yorumlarda bulundu. Videodan tüm burçlarla ilgili yorumları bulabilirsiniz.

Nuray Sayarı’nın 3-10 Haziran haftalık burç burç yorumlarındaki kısa detaylar ise şöyle:

Koç Burcu: Alacağınız kararlar için içinizdeki sesi dinleyin. Kariyerinizde önemli bir virajdan döneceksiniz. Eş ya da sevgilinizden gelecek bir jest sizi duygulandıracak.

Boğa Burcu: Bir süredir sabırlı bekleyişiniz sonuç veriyor. İşinizle ilgili konularda da sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin kendi ailesi ile yaşayacağı tartışmaları söz konusu.

İkizler Burcu: Kendinize bir düzen oluşturmanızda fayda var. Doğru yatırımlarınız sonuç vermeye başladı. Başarınız garanti ancak sağlığınız tehlike arz edebilir.

Yengeç Burcu: İş hayatınızda her türlü riskten uzak durmalısınız. Özel yaşamınızda sevginizi sınırsızca gösterin. Dikkatsizlik sonucu kazalar yaşayabilirsiniz, dikkat edin.

Aslan Burcu: Yaşamınızda sorunlarınızı kolayca aşacaksınız. İnsanlara karşı hak ettikleri şekilde davranmalısınız. Partnerinizden gelecek güzel haberle var.

Başak Burcu: Sezgilerinize kulak vererek hareket edin. Çalışma arkadaşlarınızla ciddi problemler yaşayabilirsiniz. Tartışmaların sizi yıldırmasına izin vermeyin.

Terazi Burcu: Sizi şaşırtacak bir haber alacaksınız. İstemediğiniz bir olayın içine çekilebilirsiniz. Öncelik sıranızı belirleyin ve kararlı davranın.

Akrep Burcu: Bugünlerde evinizi yenilemenin tam zamanı. Kiminle ne konuştuğunuza dikkat edin. Haklıyken haksız duruma düşebilirsiniz, aman dikkat.

Yay Burcu: Son günlerdeki sıkıcı hava dağılıyor. Yeni başlangıçlarla ilgili haberler alabilirsiniz. Biraz cesaret ve kararlılıkla şansınızı artırabilirsiniz.

Oğlak Burcu: İletişim kabiliyetinizle insanların güvenini kazanacaksınız. Maddi konularda güzel gelişmeler yaşayacaksınız. Özel yaşamınızda gerginlik hakim dikkat etmelisiniz.

Kova Burcu: Kendinizi tanıtmak için fırsatlarla dolu bir gün. Önemli maddi getiriler sağlayacaksınız. Özel yaşamınızda keyifli gelişmeler söz konusu.

Balık Burcu: Hayatınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğuna karar verin. Dış etkiler ilişkinizde gerginliklere yol açabilir. Başkalarına karşı güçlü bir tavır sergilemelisiniz.