Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zuhal Topal ile Seda Sayan yeniden karşı karşıya! Bu sefer çok büyük bir kapışma olacak!

Zuhal Topal ile Seda Sayan yeniden karşı karşıya! Bu sefer çok büyük bir kapışma olacak!

tarafından ker_def

Zuhal Topal ve Seda Sayan yemek formatlarının da sonunu getirebilir!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başlıktaki yorum bize ait değil. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, köşe yazısında yemek formatlarının gelecek sezon müthiş bir rekabet içinde olacaklarını ve seviyenin de düşeceğine işaret ediyor.

Bu durumun sebebi ise tv8 ekranındaki Yemekteyiz programındaki yeni düzenleme… Onur Büyüktopçu, seviyeli bir yemek formatıyla ekrandaydı. Ancak Zuhal Topal’ın bu alana gelmesi ile, kayınvalidelerin izleyicileri ekrana taşıyan hal, hareket ve tartışmaları karşısında Yemekteyiz gerilemişti.

Zuhal Topal’la Sofrada’ya daha iyi bir rakip olması adına Yemekteyiz programında sunucu değişikliği yaşanacak.

Sina Koloğlu, konuyu araştırdığını ve yüzde 95 Seda Sayan’ın bu koltuğa oturacağını köşe yazısında belirtiyor.

Ancak ciddi de bir uyarısı var:

“Topal’ın lisanından anlayan, hatta ondan daha kıdemli bir isim geliyor; Seda Sayan… ‘Reyting için biz neler yaparız?’ örnekleriyle dolu bir isim Sayan… Bu anlamda Topal’a sağlam bir rakip geliyor. Unutmayın, seviye daha aşağıları gider ve bu formatın da sonu gelirse, sürpriz olmaz.”

Zuhal Topal ile Seda Sayan yeniden karşı karşıya! Bu sefer çok büyük bir kapışma olacak! 7

SEDA SAYAN VE ZUHAL TOPAL YENİDEN KARŞI KARŞIYA

İzdivaç programları zamanında iki ünlü isim rakip kanallarda karşı karşıya gelmişti.

Yaşanan polemikler mahkemeye kadar gitmişti.

Evlilik programı yapan Zuhal Topal ve Seda Sayan’ın arasında çıkan kavga mahkemeye taşınmış, ikili birbiri hakkında olumsuz sözler söylemişti.

Topal’ın “Onu Allah’a havale ediyorum” sözüne karşın SedaSayan ise ” Ben de onu yargıya havale ediyorum” diye konuşmuştu.

Peki Ne Olmuştu?

Zuhal Topal ve Esra Erol kavgası olan olayda Seda Sayan da yer almıştı.. Zuhal Topal ve ekibinin iddiasına göre Seda Sayan parayla adam tutup canlı yayınlarında olay çıkardı. Şehitlerin olduğu gün Zuhal Topal’ı eleştiren damat adayı Zekeriye Atak, yayını protesto edip terk etmişti.

İşte o damat adayı Zekeriya Atak, Youtube yüklenen videosunda canlı yayındaki şehit protestosunu Seda Sayan ile sevgilisi Erkan Çelik’in planladığını iddia etmişti.