Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Aslan burcuna Ay Tutulması müjdeleri ve aşkta büyük söz!

Nuray Sayarı’dan Aslan burcuna Ay Tutulması müjdeleri ve aşkta büyük söz!

tarafından ker_def

Astrolog Nuray Sayarı, burç yorumlarıyla ilgi çekmeye devam ediyor. Ünlü astrolog, bu hafta için yaptığı yorumlarda Aslan burcuna nelere dikkat etmesi konusunda bilgiler sundu.

21 Ocak’ta gerçekleşen Ay Tutulması’nın Aslan burcuna etkilerini de dile getiren Sayarı, yeni başlangıçların müjdesini verdi.

“Büyük bir değişim sürecine giriyorsunuz. Kendinize çok güveniyorsunuz, yürüyüşünüz, endamınız değişiyor” diye konuşan Nuray Sayarı, Aslan burçlarının yaşamda yeni bir sayfa açacaklarına değindi.

Aslan burçlarının yeni kararlar alacağını anlatan Sayarı, “İnşallah bu kararlar doğru kararlar olacak. Hayatınızda kalıcı olarak yep yeni bir ilişkiye başlıyorsunuz” diyerek de önemli bir müjde verdi.

Ay Tutulması’nın Aslan burçlarını çok etkilyeceğini anlatan Sayarı, “Ay tutulması duruşunuzu çok etkileyecek, yürüyüşünüz değişecek, toplum arasındaki hitabetin değişecek. Herkes bir aslana yürürken şöyle bir bakacak. Aslanlar bu hafta kendilerini çok ciddi belli edecekler. Özellikle yeni başlangıçlara kendine güvenin devam etsin” açıklamasında bulundu.