Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Oğlak Burcu, berbat bir hafta geçirmemek için, Nuray Sayarı’nın önerilerini dikkate alın!

Oğlak Burcu, berbat bir hafta geçirmemek için, Nuray Sayarı’nın önerilerini dikkate alın!

tarafından sevda

Ünlü astrolog Nuray Sayarı,  Beyaz TV’de yayınlanan “Hayatta Her Şey Var” programında yaptığı haftalık burç yorumları ile astroloji meraklılarından ilgi görmeye devam ediyor. Sayarı bu hafta, Oğlak burcu için önemli uyarı ve tavsiyelerde bulundu.

Oğlak burcu için kötü bir hafta olduğunun altını çizen Nuray Sayarı; “Sevgili Oğlaklar bu hafta kendilerine olan güvenlerini kaybedebilirler, yaptıkları iş ve yaşadıkları ilişkiyi sorgulama durumu onlara berbat bir hafta yaşatabilir. Oğlaklar size bu konuda tavsiyem; suçu devamlı karşı tarafta aramayın, biraz kendinize de eleştirin. Aşk hayatınızda bir partneriniz olmasına rağmen kendinizi yalnız hissedebilirsiniz, tavsiyem partnerinizin yüzüne aşk ile bakın ona güzel sözler söyleyin” dedi.

Oğlaklara ailesel sıkıntıların geride kalacağının müjdesini veren Nuray Sayarı; “Sevgili Oğlaklar, iş yaşamında ise, kesinlikle ‘Ben kendimden eminim’ demeniz gerekiyor, kimsenin hatalarına göz yummayın, acırsanız acınacak hale düşersiniz. Parasal konularda kıtlık duygusundan çıkın güveninizi asla kaybetmeyin” dedi.