Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Nuray Sayarı’dan Haftalık İkizler Burcu Yorumu (29 Nisan – 5 Mayıs)

Nuray Sayarı’dan Haftalık İkizler Burcu Yorumu (29 Nisan – 5 Mayıs)

tarafından ker_def

Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarını değerlendirdiği… İkizler burcu için haftalık yorumlarda önemli detaylar olduğunu görüyoruz.

Hayatta Her Şey Var programına konuk olan ünlü astrolog Nuray Sayarı, 29 Nisan – 5 Mayıs tarihleri için İkizler burçlarına önemli tavsiyeler verdi.

Şimdi bu tavsiyeleri gözden geçirelim…

Nuray Sayarı iş konusunda bu hafta dikkatinizi çekiyor. Patronunuzun veya üstünüzün size bir jesti olursa şaşırmamanızı belirtiyor.

Bazı hayalleriniz olabilir ve bunların gerçekleşmesini zor görebilirsiniz. Nuray Sayarı, bu hafta hayallerinizin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Yani olmaz diyerek ertelediğiniz varsa, bunun gerçekleşmesine şaşırmayın.

Nuray Sayarı’nın bu hafta için bir diğer şifresi ise “Asla pes etmemeniz gereken bir hafta’ olması. İş, kariyer, eğitim veya aşk… Hangi konuda olursa olsun mutlaka savaşmalısınız, çünkü istediklerinize ulaşabilirsiniz.

İkizler burçları bu hafta aşk ve sağlık konularında çok iyi durumda olacaklar. Para konusunda ise iyiler ama bu çok iyi durumu değil.

Peki bu haftayla ilgili başka hangi detaylar var. Videodan Nuray Sayarı’nın 29 Nisan – 5 Mayıs haftalık İkizler burcu yorumunu bulabilirsiniz.