Ana sayfa Dizi Haberleri Nurettin Sönmez, o kadar aksiyon sahnesi atlattı, tam da Sipahi dizisi başlamışken talihsizlik yaşadı!

Nurettin Sönmez, o kadar aksiyon sahnesi atlattı, tam da Sipahi dizisi başlamışken talihsizlik yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Sipahi dizisinde ilk 4 bölüm yayınlandı. Pazartesi akşamları farklı hikaye kurgusu ile alternatif bir dizi olmaya çalışan Sipahi’nin reytingleri ise beklenildiği kadar iyi değil. Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ikilisinin başrolünde yer aldığı Sipahi dizisi bir ajan hikayesi ve aksiyon dolu sahneleriyle de ilgi görüyor.

Dizide Kemal karakteri ile yer alan Nurettin Sönmez’in daha yeni başladığı dizi sürecinde bir kaza geçirmesi de büyük talihsizlik oldu. Daha önce de böyle aksiyon dolu projelerde yer alan Sönmez, bu tür ortamlara alışık bir isim. Ancak ünlü oyuncu, sette değil, kazayı evinde yaşadı.

Nurettin Sönmez, katıldığı etkinlikte muhabirlerin sorusu üzerine bu kaza olayına değindi. Oyuncu, “Dirseğim cam ile buluştu” diye konuştu ve sağ el dirseğini cama çarptığını ifade etti.

Eli alçıya alınan ve ciddi bir sorun yaşadığı da görüntülerden anlaşılan Nurettin Sönmez, daha yeni başladığı Sipahi dizisi heyecanı yaşarken, böyle talihsiz bir olayla karşılaşmış oldu.

Nurettin Sönmez, o kadar aksiyon sahnesi atlattı, tam da Sipahi dizisi başlamışken talihsizlik yaşadı! 19

Ünlü oyuncu, “Sette değil, evde oldu. Ciddi bir kaza oldu, sinirlerde, damarda, tendonlarda kesikler var. Ameliyat oldum, şimdi tedavi sürecindeyim” dedi.

Dizinin çekimlerine 1 haftalık ara verdiklerini ifade eden ünlü oyuncu bu tedavi sürecinde ekip ile birlikte sette yer almayı sürdürecek. Alçılı kolu ile dizinin sahnelerinde izleyeceğimiz oyuncu, ciddi bir rahatsızlık geçirmesine rağmen projeye devam etmeyi de istiyor.

Senaristlerin sağ elinin alçılı olmasını hesaba katarak sahne yazacağını ifade eden Nurettin Sönmez, çekimlerde zorlanmayacağını da belirtti. Normalde de hareketli birisi olduğunu anlatan oyuncu, sette önemli bir sorun yaşamayacağını söyledi.