Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız dizisinde Nalan’a hayatının şokunu yaşatacak ve ortalığı karıştıracak yeni kadın!

Camdaki Kız dizisinde Nalan’a hayatının şokunu yaşatacak ve ortalığı karıştıracak yeni kadın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakteri ile bir anda popüler hale gelen Hivda Zizan Alp, şimdi de son yılların en başarılı dizilerinden Camdaki Kız ile bir kez daha adını duyurma fırsatı buldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisine Türkan isimli karakter ile katılan genç oyuncu, büyük mutluluk yaşadı. Katıldığı etkinlikte diziye dahi olduğunu duyuran oyuncu, şimdiden dizinin hayranlarını da meraklandırdı.

Hande Ataizi ve Nur Sürer’in ayrılmasının ardından Camdaki Kız dizisinin hikayesine Engin Alkan, Metin karakteri ile katılmıştı. Şimdi de Hivda Zizan Alp diziye geliyor ve Türkan karakterinin hikayesi de büyük merakla bekleniyor.

Oyuncu, “Heyecanlıyım, daha şu anda başlamadık. Henüz sete çıkmadım. Nasıl olacağının hayallerini kuruyorum. Çok güzel bir iş olduğunu bildiğim için biraz daha kolay hayal kurabiliyorum. Bakalım, bekliyorum” diye konuştu.

Camdaki Kız dizisinde Nalan'a hayatının şokunu yaşatacak ve ortalığı karıştıracak yeni kadın! 7

Camdaki Kız gibi çok değerli bir diziden teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettiğini anlatan oyuncu, projeye çok değer verdiğini söyledi.

Hivda Zizan Alp, “Benim için çok değerli bir iş. Oyuncusuyla, senaryosuyla, ekibiyle gerçekten güzel bir iş. Heyecanlıyım” diye konuştu.

Rolü hakkında detay da veren oyuncu, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizide güçlü bir karakteri canlandıracağını hatırlattı.

Oyuncu, “Kitaptan da bildiğimiz üzere güçlü bir karakter. Büyük bir aşkın içinde evli bir adamın varlığı nasıl etkiler durumları, iki kadın olmak o konumun içinde biraz acayip olacak” dedi.

Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin köyde yaşayan eşi Türkan olarak hikayeye dahil olan Hivda Zizan Alp, diziye yepyeni bir heyecan getirecek.

Oyuncunun güçlü bir karakter olan Türkan performansı kadar, bu karakterin dizideki dengeleri nasıl değiştireceği de merak ediliyor.

Özellikle de Nalan ile Hayri’nin ilişkisinin geldiği nokta düşünülür ise, Türkan’ın hikayeye dahil olması ile birlikte işler fena halde karışacak gibi gözüküyor.

Bir de Nalan’ın henüz Türkan’ın varlığından haberinin olmaması durumu var ki, Hayri tarafından da bu durumun nasıl açıklanacağı merak ediliyor.